Ultima oră
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”

Rugbystul Api Ratuniyarawa, acuzat că a agresat sexual trei femei

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21371676/1/ratu.jpg

Internaţionalul din Fiji Api Ratuniyarawa, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat că a agresat sexual trei femei într-un club de noapte din centrul oraşului Cardiff, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, informează Wales Online, potrivit L'Equipe.

Sâmbătă dimineaţă, el a compărut la Tribunalul din Cardiff, unde a negat acuzaţiile la adresa sa. Cele trei presupuse fapte au avut loc separat, întrucât femeile nu se cunoşteau între ele şi nici pe Ratuniyarawa înainte de acea noapte.

După ce a jucat pentru Agen (2013-2016), Northampton (2016-2022) şi London Irish (2022-2023), Api Ratuniyarawa a fost recrutat recent ca joker pentru Cupa Mondială de către Aviron Bayonnais. Cu toate acestea, el nu a jucat decât un singur meci pentru formaţia bască, înainte de a-şi rezilia contractul la 12 octombrie.

Internaţionalul din Fiji a fost convocat la echipa Barbarians şi se află pe lista rezervelor la meciul Ţara Galilor - Barbarians, programat sâmbătă după-amiază pe Principality Stadium.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele