Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

S-a prezentat la antrenament cu un McLaren 570S Spider şi acum riscă 50.000 de euro amendă! Regula peste care Bayern Munchen nu vrea să treacă nici în timpul pandemiei

Bayern Munchen Publicat pe 17 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19337246/1/mcla.jpg

Internaţionalul francez Kingsley Coman ar putea fi sancţionat de clubul Bayern Munchen pentru că nu a "nimerit" maşina potrivită cu care s-a dus la antrenament, anunţă cotidianul Bild.

Coman s-a dus la baza de pregătire cu o altă maşină decât cea furnizată de Audi, constructorul german fiind acţionar la clubul Bayern Munchen, alături de Adidas şi Allianz.

"Aş dori să cer iertare clubului şi Audi pentru că nu am venit la antrenament cu maşina primită. Motivul a fost că aveam o oglindă retrovizoare deteriorată la Audiul meu. Dar tot a fost o greşeală", a declarat jucătorul de 23 de ani, care s-a deplasat cu un McLaren 570S Spider.

Coman va trebui, probabil după ridicarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, să meargă la fabrica Audi de la Ingolstadt şi să participe la o şedinţă de autografe.

În plus, amenda pentru faptul că un jucător nu foloseşte un automobil produs de grupul Volkswagen este de 50.000 de euro. În urmă cu câteva luni, Niklas Sule şi Philippe Coutinho au comis aceeaşi eroare şi au ajuns la baza de antrenament cu automobile Ferrari, respectiv Mercedes.

Jucătorii echipei din Bavaria au început antrenamentele, ei pregătindu-se în grupuri mici şi cu respectarea unor reguli legate de împiedicarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele