Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Salariul pe care Lewis Hamilton îl va avea la Ferrari, mai mic decât la Mercedes

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21480504/1/hamilton.jpg

Lewis Hamilton va încasa 50 de milioane de euro pe sezon la Ferrari, susţine presa italiană. Este mai puţin decât câştigă septuplul campion mondial la Mercedes, menţionează RMC Sport.

La Gazzetta dello Sport şi La Stampa notează că septuplului campion mondial i s-a oferit un salariu de 50 de milioane de euro pe an la echipa pentru care va concura din 2025.

La Mercedes, Lewis Hamilton a semnat în august anul trecut un contract estimat de presa britanică la 60 de milioane de euro pe an, până la sfârşitul anului 2025. Transferul la Ferrari ar reprezenta, prin urmare, o reducere semnificativă a remuneraţiei sale.

Pentru Scuderia, această semnătură reprezintă o creştere considerabilă a masei salariale. Carlos Sainz, pe care îl va înlocui Lewis Hamilton, are un salariu estimat la aproximativ 11 milioane de euro pe sezon. În ceea ce-l priveşte pe Charles Leclerc, care tocmai şi-a prelungit contractul, salariul său anual ar putea ajunge la 33 de milioane de euro (inclusiv bonusurile).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele