Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Premier League Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21539455/1/profimedia-0816273782.jpg

Suspendat pentru 10 luni în octombrie 2023 pentru că a plasat pariuri pe vremea când evolua la AC Milan, Sandro Tonali a fost acuzat acum de Federaţia Engleză de alte infracţiuni de acelaşi tip. Au fost contabilizate 50 de noi pariuri.

"Tonali a plasat 50 de pariuri separate între 12 august 2023 şi 12 octombrie 2023, încălcând regula E8 a FA", informează Federaţia Engleză de Fotbal.

În replică la acuzaţiile sale, clubul său, Newcastle, a ţinut să îi ofere sprijinul său jucătorului de 23 de ani: "Sandro continuă să se conformeze pe deplin investigaţiilor relevante şi beneficiază de tot sprijinul clubului".

Sandro Tonali (23 de ani) a plecat de la AC Milan în vara trecută, fiind transferat de Newcastle, pentru suma de 70 de milioane de euro.

Tonali a recunoscut că a pariat pe meciurile în care erau implicate fostele sale echipe, Brescia şi AC Milan, în timp ce evolua pentru acestea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele