Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Se strânge duelul dintre Verstappen şi Hamilton. Acţiunea se mută în nocturna de la Losail, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. Programul transmisiunilor

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20468896/1/ver.jpg

Formula 1 are un final de sezon extrem de palpitant. Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu al Braziliei şi a redus avansul pe care îl are Max Verstappen la general. Pilotul Mercedes a pornit de pe 10 la Interlagos, însă a făcut o recuperare fabuloasă, iar pe final l-a depăşit pe marele său rival.

În acest weekend caravana ajunge pe unul din cele mai spectaculoase circuite, la Losail. Calificările şi cursa se vor disputa în nocturnă, pe un traseu ultra-modern, care găzduieşte de ceva timp şi o etapă în MotoGP.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Verstappen a pierdut din avantajul pe care îl avea în fruntea clasamentului piloţilor. El are acum 332,5 puncte, iar Hamilton, 318,5 puncte.

La constructori, Mercedes se menţine pe primul loc, cu 521,5 puncte, echipa germană fiind urmată de Red Bull, cu 510,5 puncte.

Programul transmisiunilor:

Vineri

Antrenamente 1 - 12:30, în direct pe Look Sport 3 Motors

Antrenamente 2 - 16:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

Antrenamente 3 - 13:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Calificări - 16:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică

Cursa - 16:00, în direct pe Look Sport / Look 4K

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele