Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Se strânge duelul dintre Verstappen şi Hamilton. Acţiunea se mută în nocturna de la Losail, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. Programul transmisiunilor

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20468896/1/ver.jpg

Formula 1 are un final de sezon extrem de palpitant. Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu al Braziliei şi a redus avansul pe care îl are Max Verstappen la general. Pilotul Mercedes a pornit de pe 10 la Interlagos, însă a făcut o recuperare fabuloasă, iar pe final l-a depăşit pe marele său rival.

În acest weekend caravana ajunge pe unul din cele mai spectaculoase circuite, la Losail. Calificările şi cursa se vor disputa în nocturnă, pe un traseu ultra-modern, care găzduieşte de ceva timp şi o etapă în MotoGP.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Verstappen a pierdut din avantajul pe care îl avea în fruntea clasamentului piloţilor. El are acum 332,5 puncte, iar Hamilton, 318,5 puncte.

La constructori, Mercedes se menţine pe primul loc, cu 521,5 puncte, echipa germană fiind urmată de Red Bull, cu 510,5 puncte.

Programul transmisiunilor:

Vineri

Antrenamente 1 - 12:30, în direct pe Look Sport 3 Motors

Antrenamente 2 - 16:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

Antrenamente 3 - 13:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Calificări - 16:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică

Cursa - 16:00, în direct pe Look Sport / Look 4K

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele