Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Semnale pozitive pentru Becali. Andrei Vlad a fost unul din cei mai buni jucători ai echipei de tineret. ”Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19471138/1/vlad.jpg
 
Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a ”tricolorilor mici”. România a învins Finlanda, cu scorul de 3-1. Victoria însă a venit cu multe emoţii, nordicii fiind foarte prezenţi în joc.
 
Portarul Andrei Vlad a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, cu intervenţii de senzaţie în faţa nordicililor, care au pus foarte multă presiune, mai ales în startul celor două reprize.
 
”Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci şi sper să mă propulsez mai departe. (n.r. ce i-a transmis Mutu) Am discutat cu dânsul despre ordine tactice, în prima repriză nu prea am făcut ce ne-a cerut dânsul. În această seară am fost un plus pentru România, dar băieţii au dat golurile. Nu eu am marcat, ei au marcat.
 
Trebuie să facă, echipa de anul trecut a ridicat stacheta foarte sus şi trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul aşteptărilor”, a declarat Andrei Vlad pentru FRF TV.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele