Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Semnale pozitive pentru Becali. Andrei Vlad a fost unul din cei mai buni jucători ai echipei de tineret. ”Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19471138/1/vlad.jpg
 
Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a ”tricolorilor mici”. România a învins Finlanda, cu scorul de 3-1. Victoria însă a venit cu multe emoţii, nordicii fiind foarte prezenţi în joc.
 
Portarul Andrei Vlad a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, cu intervenţii de senzaţie în faţa nordicililor, care au pus foarte multă presiune, mai ales în startul celor două reprize.
 
”Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci şi sper să mă propulsez mai departe. (n.r. ce i-a transmis Mutu) Am discutat cu dânsul despre ordine tactice, în prima repriză nu prea am făcut ce ne-a cerut dânsul. În această seară am fost un plus pentru România, dar băieţii au dat golurile. Nu eu am marcat, ei au marcat.
 
Trebuie să facă, echipa de anul trecut a ridicat stacheta foarte sus şi trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul aşteptărilor”, a declarat Andrei Vlad pentru FRF TV.
mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele