Ultima oră
VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6 VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6
PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară
Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu
Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei
”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi ”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi
Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut

Sepsi, analizată ”la sânge” de un om de fotbal: ”O echipă mică, atunci s-a rupt totul! Nu e vina lui Liviu Ciobotariu” | EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21353254/1/sepsi-antrenament-12.jpg

Sepsi are evoluţii slabe în ultimele meciuri din SuperLiga României, eşecuri pe linie, dar speră să redreseze situaţia în rundele următoare, să înceapă să lege victoriile din nou. Adrian Falub, antrenor al Gloriei Bistriţa, a făcut analiza formaţiei lui Liviu Ciobotariu, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

Falub este convins că impactul mental al ratării calificării în grupele Conference League a contat foarte mult, iar din acest motiv s-a ajuns în punctul în care Sepsi are multe eşecuri pe linie, cinci la rând în SuperLigă înaintea restanţei cu Poli Iaşi.

Adrian Falub nu-şi pune problema că este vorba de valoare limitată la Sepsi, chiar şi antrenorul Liviu Ciobotariu fiind de această părere. E o cădere mentală în rândul fotbaliştilor echipei din Sfântu Gheorghe.

Sepsi, pentru mine, nu e surprinzător unde a ajuns. A pierdut calificarea în grupele Conference League şi acolo s-a terminat totul! O echipă mică, nu e o echipă obişnuită cu cupele europene. Când se trezeşte că pierde un obiectiv atât de important... dacă ne gândim că vorbeau de prime mari dacă vor merge în grupele Conference League, bani mulţi, că vor scrie istorie, atunci s-a rupt totul.

Din punct de vedere mental au pierdut, nu din perspectiva jucătorilor, a valorii lor. Din punct de vedere mental au căzut jucătorii, asta e marea problemă a lui Ciobotariu, nu a calităţilor jucătorilor”, a declarat Adrian Falub, antrenor în Liga 3, la Gloria Bistriţa, în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2.

Poli Iaşi – Sepsi, joi, ora 20:00, în direct la Prima Sport 2

Astăzi, de la 20:00, are loc duelul dintre Poli Iaşi şi Sepsi. Partida restantă din etapa a şaptea se joacă în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Cele două combatante se află în situaţii diametral opuse. Poli Iaşi a început mai greu campionatul, dar s-au redresat şi au o singură înfrângere în ultimele cinci etape, contra Rapid.

Pe de altă parte, după ce au început foarte bine campionatul, elevii lui Ciobotariu nu se mai regăsesc şi au cinci înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele şase meciuri.

Partida de astăzi se anunţă una spectaculoasă. În ultimele cinci meciuri cinci meciuri directe dintre Poli Iaşi şi Sepsi s-au marcat nu mai puţin de 26 de goluri!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele