Ultima oră
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri

Sergej Milinkovic-Savic s-a transferat la Al-Hilal, în Arabia Saudită

Lazio Publicat pe 13 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21255262/1/milinkovic-savic-sergej.jpg

Sergej Milinkovic-Savic (28 de ani) a părăsit pe Lazio Roma, după opt ani petrecuţi la formaţia italiană, şi s-a transferat la echipa Al-Hilal, din Arabia Saudită.

Internaţionalul sârb a fost cumpărat pentru o sumă pe care presa italiană a apreciază ca fiind de 40 milioane de euro.

Sergej Milinkovic-Savic va întâlni la Al-Hilal pe Kalidou Koulibaly şi Ruben Neves, jucători transferaţi de gruparea saudită în această vară.

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra”

Într-un interviu acordat publicaţiei online Tag24, Lotito a afirmat că Milinkovic-Savic, în vârstă de 28 de ani, l-a implorat să îl lase să "schimbe aerul" după opt ani petrecuţi la Roma. Un astfel de transfer i-ar putea aduce 60 de milioane de euro net în trei sezoane în Arabia Saudită.

Presa italiană anunţă că Al-Hilal a acceptat să plătească 40 de milioane de euro pentru mijlocaşul sârb, care mai are un an de contract cu Lazio.

Preşedintele lui Lazio a declarat că Lazio a primit o ofertă "puţin sub 50 de milioane de euro".

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra, dar când el cere să plece din motive personale, ce pot face?", a comentat Lotito.

Jucătorul a fost unul dintre principalii artizani ai faptului că Lazio lui Maurizio Sarri a terminat pe locul 2 în Serie A şi s-a calificat în Liga Campionilor în sezonul trecut.

Un jucător adorat de fani, Milinkovic-Savic a marcat 69 de goluri în 341 de apariţii de când a ajuns la Lazio pentru 10 milioane de euro în 2015. El a câştigat Cupa Italiei 2019 şi două Supercupe ale Italiei (2017 şi 2019).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Lazio

Ultimele articole Toate articolele