Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Sergej Milinkovic-Savic e hotărât să plece de la Lazio. ”Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra”. Viitoarea destinaţie a mijlocaşului sârb

Lazio Publicat pe 11 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21252902/1/profimedia-0780032962.jpg

Mijlocaşul internaţional sârb al echipei Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, a cerut conducerii sale să plece la clubul Al-Hilal din Arabia Saudită, a anunţat, luni, patronul echipei italiene, Claudio Lotito.

Într-un interviu acordat publicaţiei online Tag24, Lotito a afirmat că Milinkovic-Savic, în vârstă de 28 de ani, l-a implorat să îl lase să "schimbe aerul" după opt ani petrecuţi la Roma. Un astfel de transfer i-ar putea aduce 60 de milioane de euro net în trei sezoane în Arabia Saudită.

Presa italiană anunţă că Al-Hilal a acceptat să plătească 40 de milioane de euro pentru mijlocaşul sârb, care mai are un an de contract cu Lazio.

Preşedintele lui Lazio a declarat că Lazio a primit o ofertă "puţin sub 50 de milioane de euro".

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra, dar când el cere să plece din motive personale, ce pot face?", a comentat Lotito.

Jucătorul a fost unul dintre principalii artizani ai faptului că Lazio lui Maurizio Sarri a terminat pe locul 2 în Serie A şi s-a calificat în Liga Campionilor în sezonul trecut.

Un jucător adorat de fani, Milinkovic-Savic a marcat 69 de goluri în 341 de apariţii de când a ajuns la Lazio pentru 10 milioane de euro în 2015. El a câştigat Cupa Italiei 2019 şi două Supercupe ale Italiei (2017 şi 2019).

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele