Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Simona Halep le pregăteşte o surpriză uriaşă fanilor

Tenis Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19369991/1/simonahalep.jpg

”Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”, este documentarul care spune povestea sportivei noastre. Tenismena a filmat câteva episoade la Dubai, iar fanii vor putea să vadă întreaga aventură peste ceva timp. Deocamdată, ei nu au avut ocazia să urmărească decât două episoade scurte.

Cadrele trase în Dubai au avut loc înainte de primul Mare Şlem al anului, Australian Open.

Cum este ca actor?
Nu este actor… şi de asta ne place de ea. Este un om simplu, direct, care nu încearcă niciodată să fie alt personaj. Este «asumată» şi asta îmi place mult la ea. Este un om căruia dacă i se explică, dacă înţelege, procesează şi dacă acceptă este total intrată în povestea respectivă. Aşa cum este la tenis… la fiecare minge.

Cei de la Banca Transilvania au vrut un documentar cu Simona, ca să completeze seria de spoturi. Ei au vrut prima oară unul clasic: interviuri… cu antrenori, cu cei din familie, oameni cunoscuţi. În mod fericit, sincron, atât eu, cât şi ea nu am fost încântaţi de această idee… Eram încântaţi că vom face un documentar, dar nu de formulă. Atunci am propus un documentar ca un testimonial în care partea video să fie «observaţională».

Eu trebuia să mă duc să o filmez la antrenament fără să controlez nimic din ce se întâmpla acolo. Un fel de martor aparent «neinplicat». Pentru partea de audio… i-am pus nişte întrebări şi am încercat să o fac să fie pe cât posibil de deschisă. Să fie ea!”, a declarat regizorul documentarului la podcast-ul ”BT Talks”.

Simona Halep este de acord cu unificarea WTA, ATP şi ITF. Sportiva noastră se alătură celorlalte nume din tenis care vor ca acest lucru să se întâmple, pentru ca problemele generate de COVID-19 să treacă mai repede. Planul este unul mai vechi şi ar putea fi pus în practică acum, pe timpul pandemiei de coronavirus.

Cele trei competiţii ar putea să se unească, iar sportivii au afirmat că e o decizie potrivită în contextul actual. Printre numele care susţin ideea se numără şi Serena Williams, Roger Federer şi Rafael Nadal.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele