Ultima oră
MM Stoica şi FCSB au "furat" un jucător de sub nasul unei rivale din play-off: "Urma să-l prezentăm oficial miercuri!" MM Stoica şi FCSB au "furat" un jucător de sub nasul unei rivale din play-off: "Urma să-l prezentăm oficial miercuri!"
LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, de la 20:00, la Look Sport+. Pretendenta în cădere înfruntă nou-promovata în creştere LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, de la 20:00, la Look Sport+. Pretendenta în cădere înfruntă nou-promovata în creştere
VIDEO | Hermannstadt - Chindia, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport. Echipa lui Săndoi are 7 meciuri consecutive fără eşec VIDEO | Hermannstadt - Chindia, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport. Echipa lui Săndoi are 7 meciuri consecutive fără eşec
"Am nevoie de el neapărat". Tănase, netransferabil. Becali vrea să-i mărească salariul la 35.000 de euro pe lună "Am nevoie de el neapărat". Tănase, netransferabil. Becali vrea să-i mărească salariul la 35.000 de euro pe lună
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Iulian Matei s-a întors la Dinamo Iulian Matei s-a întors la Dinamo

Simona Halep le pregăteşte o surpriză uriaşă fanilor

Tenis Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19369991/1/simonahalep.jpg

”Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”, este documentarul care spune povestea sportivei noastre. Tenismena a filmat câteva episoade la Dubai, iar fanii vor putea să vadă întreaga aventură peste ceva timp. Deocamdată, ei nu au avut ocazia să urmărească decât două episoade scurte.

Cadrele trase în Dubai au avut loc înainte de primul Mare Şlem al anului, Australian Open.

Cum este ca actor?
Nu este actor… şi de asta ne place de ea. Este un om simplu, direct, care nu încearcă niciodată să fie alt personaj. Este «asumată» şi asta îmi place mult la ea. Este un om căruia dacă i se explică, dacă înţelege, procesează şi dacă acceptă este total intrată în povestea respectivă. Aşa cum este la tenis… la fiecare minge.

Cei de la Banca Transilvania au vrut un documentar cu Simona, ca să completeze seria de spoturi. Ei au vrut prima oară unul clasic: interviuri… cu antrenori, cu cei din familie, oameni cunoscuţi. În mod fericit, sincron, atât eu, cât şi ea nu am fost încântaţi de această idee… Eram încântaţi că vom face un documentar, dar nu de formulă. Atunci am propus un documentar ca un testimonial în care partea video să fie «observaţională».

Eu trebuia să mă duc să o filmez la antrenament fără să controlez nimic din ce se întâmpla acolo. Un fel de martor aparent «neinplicat». Pentru partea de audio… i-am pus nişte întrebări şi am încercat să o fac să fie pe cât posibil de deschisă. Să fie ea!”, a declarat regizorul documentarului la podcast-ul ”BT Talks”.

Simona Halep este de acord cu unificarea WTA, ATP şi ITF. Sportiva noastră se alătură celorlalte nume din tenis care vor ca acest lucru să se întâmple, pentru ca problemele generate de COVID-19 să treacă mai repede. Planul este unul mai vechi şi ar putea fi pus în practică acum, pe timpul pandemiei de coronavirus.

Cele trei competiţii ar putea să se unească, iar sportivii au afirmat că e o decizie potrivită în contextul actual. Printre numele care susţin ideea se numără şi Serena Williams, Roger Federer şi Rafael Nadal.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele