Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Şoc în Premier League. Un jucător de la Arsenal a fost depistat cu Covid-19

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/19398994/1/arse.jpg

Presa britanică anunţă că un jucător de la Arsenal a fost depistat cu Coronavirus. Probele au fost recoltate înainte de partida cu Manchester City, dar rezultatele au venit abia după terminarea confruntării.

Identitatea acestuia nu se cunoaşte, dar se pare că acesta a intrat în contact cu alţi doi fotbalişti ai ”tunarilor”, care au fost retestaţi, rezultatele fiind negative.

Nu este primul caz de Covid-19 la Arsenal, în martie, antrenorul Mikel Arteta a fost depistat pozitiv, dar s-a vindecat şi recuperat rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele