Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Sorin Cârţu, mesaj dur pentru Dan Petrescu, după ce a fost demis de Kayserispor. ”Era ceva care mocnea cred de mai mult timp!”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20008071/1/pet.jpg

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Pe 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Kayserispor, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

Cu Dan Petrescu, Kayserispor a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri în Superliga Turciei.

Sorin Cârţu a avut un mesaj dur pentru tehnician, pe care îl consideră vinovat în totalitate de situaţie în care a ajuns.

"Am citit şi eu nişte ştiri prin ziare. Nu ştiu ce să spun. Pe mine m-a mmirat alegerea lui. Era de ştiut ce înseamnă Kayseri în fotbalul turcesc, că e o echipă fluctuantă şi ca stare financiară şi ca rezultate. Pe mine m-a mirat că a ales această echipă. A găsit ceea ce şi-a căutat. Plăteşte pentru alegerea lui. Era ceva care mocnea cred de mai mult timp”, a spus Sorin Cârţu, citat de ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt