Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Sorin Cîrţu, deranjat de atitudinea celor de la FC Botoşani. "E clar că au venit să irite, dar nu trebuia să reacţionăm aşa"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20174621/2/cartu.jpg

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-3, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Oltenii au trei eşecuri consecutive şi au ieşit din lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. Preşedintele clubului, Sorin Cîrţu, i-a acuzat pe cei de la Botoşani de comportament provocator, după scandalul iscat în tribună de către Silvian Cristescu.

În prima repriză a meciului de la Craiova, Silvian Cristescu a sărit la bătaie spre zona în care se aflau rezervele şi staff-ul celor de la FC Botoşani. Oficialul ‘alb-albaştrilor’ susţine că a fost înjurat şi provocat de către oaspeţi.

A fost intensitate maximă şi pe teren, cu trei eliminări (Vătăjelu 45+1’, Bancu 83’ / Ţigănaşu 37’) şi 12 cartonaşe galbene în total.

"Am pierdut un meci pe care meritam să îl câştigăm. Un meci care a început aşa cum a început, cu un gol din ofsaid al celor de la FC Botoşani. Apoi trebuia să primim un penalty la Cîmpanu, care nu a fost acordat. Tot ceea ce s-a întâmplat pe teren şi în tribune a fost influenţat de aceste decizii greşite. Mai ales că vin pe un fond de oboseală psihică şi fizică. Sunt meciuri din trei în trei zile, cu multă intensitate, cu ritm.

Nu pot eu să comentez ce s-a întâmplat cu Silvian Cristescu, dar este clar că adversarii au venit să irite. Dar până la urmă s-a ştiut cum vine Botoşaniul, nu a mirat pe nimeni. Nu trebuia să reacţionăm aşa", a spus Sorin Cîrţu, pentru Fanatik.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20174621/1/clasament-play-off-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri