Ultima oră
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”

Steven Gerrard, fascinat de modul în care se pregăteşte Ianis Hagi. "E obsedat să fie tot mai bun. Este o plăcere absolută să lucrez cu el" VIDEO

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20406391/1/gerrard.jpg

Ianis Hagi a impresionat la revenirea pentru Glasgow Rangers, după ce s-a vindecat de COVID-19. Mijlocaşul ofensiv a reuşit o pasă de gol în meciul din Cupa Ligii cu Livingston, câştigat cu 2-0 de către campioana en-titre a Scoţiei. Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, s-a declarat impresionat de modul în care se pregăteşte românul, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Ianis Hagi a fost introdus pe teren în debutul reprizei secunde a meciului cu Livingston, la scorul de 0-0, şi a pasat decisiv la reuşita lui Roofe din minutul 48.

Legendarul atacant Ally McCoist (58 de ani) şi antrenorul secund de la Rangers, Gary McAllister, au avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi (22 de ani), care a ratat ultimele trei meciuri jucate de Rangers, în campionatul Scoţiei şi în grupele Europa League, din cauza infectării cu COVID-19.

"Ştiam talentul lui Ianis atunci când l-am transferat şi ştiam potenţialul pe care îl are. Ştiu că sunt aspecte din jocul său pe care le poate îmbunătăţi. E un jucător obsedat să fie tot mai bun. În afara terenului, respectă totul la milimetru, privind nutriţia, regimul alimentar şi profesionalismul său. E un jucător care rămâne în plus la fiecare sesiune de antrenament, pentru a-şi îmbunătăţi anumite părţi din joc.

Este o plăcere absolută să lucrez cu el. Cred că are oameni foarte buni în jurul său, chiar dacă sunt departe de el. Oameni care îl ajută, inclusiv tatăl său, despre care ştie toată lumea.

E adevărat că sezonul lui a fost perturbat, s-a accidentat în prima etapă de campionat. A avut grijă de el după accidentare şi a revenit treptat la nivelul de care avem nevoie, este un jucător creativ în ultima treime a terenului. Duceam lipsă de creativitate în anumite meciuri. Faptul că a avut un impact rapid acum este un lucru bun în vederea următoarelor meciuri", a spus Steven Gerrard.

Sâmbătă, 25 septembrie, Rangers joacă în deplasare cu Dundee FC, în etapa a şaptea din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi (22 de ani) s-a transferat definitiv la Rangers în vara anului 2020, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele