Ultima oră
Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central
FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud
Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport
OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu
Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul
Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo" Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo"

Şumudică, ţinta unor remarci rasiste în Turcia! "E un circar. Se poate aşa ţigănie?"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19868872/1/marius-sumudica.jpg

Marius Şumudică nu a acceptat condiţiile turcilor pentru prelungirea contractului cu Gaziantep. În plus, antrenorul român a avut o discuţie dură cu preşedintele clubului, Mehmet Buyukekşi. Şumudică a fost atacat dur de către fostul arbitru Erman Toroglu, care a avut remarci cu tentă rasistă.

Şumudică susţine că propunerea conducerii clubului Gaziantep a fost de a-i diminua salariul, atât lui, cât şi staff-ului său, cu 10%. Preşedintele Mehmet Buyukekşi a dezminţit aceste informaţii.

Gaziantep este marea surpriză a campionatului Turciei, cu doar două înfrângeri în 17 meciuri şi pe locul patru în clasament, după granzii Beşiktaş, Galatasaray şi Fenerbahce.

Marius Şumudică (49 de ani) este la Gaziantep din iunie 2019 şi mai are contract până în vară.

“Antrenorul acesta este un actor total, un circar. Nu am mai văzut aşa teatru. Ce crede că este aici? Du-te la arabi, ce cauţi aici? Se poate aşa ţigănie? Ei îmi dau asta, îmi dau 600, eu iau 600, ar trebui să iau 800... Mă scuzaţi, se comportă ca un ţigan. Ce să spun, frate? Să spun cerşetor, hai să spun cerşetor...”, a spus Erman Toroglu la A Spor, potrivit cotidianului Cumhuriyet.

Declaraţiile fostului arbitru au fost condamnate inclusiv de către Mircea Lucescu. Antrenorul de la Dinamo Kiev a cerut mai mult respect faţă de români şi faţă de rezultatele foarte bune obţinute de către Marius Şumudică la Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele