Ultima oră
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”
FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate

Supercupa Europei se joacă cu spectatori. Câte bilete s-au pus în vânzare. Bayern - Sevilla e LIVE pe Look Plus şi Look 4K, pe 24 septembrie

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

UEFA a anunţat, luni, că echipele Bayern Munchen şi FC Sevilla, care vor disputa la 24 septembrie Supercupa Europei, vor beneficia de câte 3.000 de bilete pentru suporterii lor la confruntarea de la Budapesta.

Fanii pot să se înscrie pentru obţinerea biletelor până la 9 septembrie, ora 19.00. Apoi, în cel mult o săptămână ei vor fi notificaţi cu privire la statutul solicitării şi în cazul în care vor primi şansa de a obţine bilete, ei vor avea un termen scurt pentru a face plata online.

Preţurile biletelor sunt de 30 de euro până la 120 de euro.

Meciul se va disputa pe Puskas Arena, cu începere de la ora 22.00. Stadionul va fi ocupat până la 30 la sută din capacitate. Confruntarea va fi una test în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane.

Toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporalr la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA. Dacă vreun fan are simptome asociate coronavirusului, el nu trebuie să vină la stadion.

La Supercupa Europei vor fi invitaţi 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele