Ultima oră
Real Sociedad - Valencia 0-1. „Liliecii” câştigă dramatic în Ţara Bascilor şi urcă pe primul loc în La Liga Real Sociedad - Valencia 0-1. „Liliecii” câştigă dramatic în Ţara Bascilor şi urcă pe primul loc în La Liga
Înlocuitorul lui Luis Suarez a fost 9 ani sub contract cu Real Madrid! Înlocuitorul lui Luis Suarez a fost 9 ani sub contract cu Real Madrid!
Borussia Dortmund cere amânarea Ligii Campionilor. Care este motivul Borussia Dortmund cere amânarea Ligii Campionilor. Care este motivul
Încă un jucător din străinătate transferat de Petrolul Încă un jucător din străinătate transferat de Petrolul
EXCLUSIV: Daniel Stanciu, o nouă reacţie dură, după erorile de arbitraj din fotbalul românesc. ”Mi-a stricat tot cheful!” EXCLUSIV: Daniel Stanciu, o nouă reacţie dură, după erorile de arbitraj din fotbalul românesc. ”Mi-a stricat tot cheful!”
Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Lucescu, favorit la calificarea în grupe cu Dinamo Kiev Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Lucescu, favorit la calificarea în grupe cu Dinamo Kiev

Supercupa Europei se joacă cu spectatori. Câte bilete s-au pus în vânzare. Bayern - Sevilla e LIVE pe Look Plus şi Look 4K, pe 24 septembrie

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

UEFA a anunţat, luni, că echipele Bayern Munchen şi FC Sevilla, care vor disputa la 24 septembrie Supercupa Europei, vor beneficia de câte 3.000 de bilete pentru suporterii lor la confruntarea de la Budapesta.

Fanii pot să se înscrie pentru obţinerea biletelor până la 9 septembrie, ora 19.00. Apoi, în cel mult o săptămână ei vor fi notificaţi cu privire la statutul solicitării şi în cazul în care vor primi şansa de a obţine bilete, ei vor avea un termen scurt pentru a face plata online.

Preţurile biletelor sunt de 30 de euro până la 120 de euro.

Meciul se va disputa pe Puskas Arena, cu începere de la ora 22.00. Stadionul va fi ocupat până la 30 la sută din capacitate. Confruntarea va fi una test în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane.

Toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporalr la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA. Dacă vreun fan are simptome asociate coronavirusului, el nu trebuie să vină la stadion.

La Supercupa Europei vor fi invitaţi 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele