Ultima oră
Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva” Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva”
FC Voluntari - Universitatea Craiova, marţi, ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Corneliu Papură îşi joacă probabil ultima şansă de a rămâne antrenorul oltenilor FC Voluntari - Universitatea Craiova, marţi, ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Corneliu Papură îşi joacă probabil ultima şansă de a rămâne antrenorul oltenilor
Vlad Dragomir evoluează în carieră. Atacantul va semna cu o formaţie din Serie B Vlad Dragomir evoluează în carieră. Atacantul va semna cu o formaţie din Serie B
VIDEO | "Ce echipe detestaţi cel mai mult?" Banciu n-a stat deloc pe gânduri: primele 5 alegeri VIDEO | "Ce echipe detestaţi cel mai mult?" Banciu n-a stat deloc pe gânduri: primele 5 alegeri
Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid
FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian

Surpriză uriaşă în Cupa României. Sepsi, OUT din competiţie

Cupa României Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19632748/1/img-1684.jpg

Turris Turnu Măgurele a făcut surpriza în 16-imile Cupei României şi a scos Sepsi din competiţie, după ce a câştigat cu 1-0 meciul transmis de Look Sport. Echipa din Liga 2 a reuşit această performanţă datorită unui gol marcat de Ştefan Blănaru în repriza a doua, în minutul 58.

Eliminarea lui Sepsi nu poate fi pusă pe seama faptului că Leo Grozavu a utilizat echipa a doua. Pe teren au intrat mulţi jucători care în mod normal sunt titulari, dar asta nu a fost suficient ca formaţia din Casa Liga 1 să elimine o echipă din eşalonul secund.

Sepsi a atacat mult, în special după ce Turris a deschis scorul, dar echipa lui Eugen Trică a stat bine în teren şi s-a apărat ca la carte.

Echipele de start:

  • Turris: Aur. Păun – Bărboianu, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Gîsă, Fl. Mitrea – Cr. Puşcaş (Cioinac 84′) – Buleică, Liv. Mihai (Rob. Neacşu 75′), Ţegle – Şt. Blănaru (Alb. Voinea 75′), Damaşcan (Haită 50′)
    Rezerve: Dim. Ioniţă – Nicola, Nic. Sima, Ad. Niţă, I. Marin
    Antrenor: Eugen Trică
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Gal-Andrezly 76′), Bg. Mitrea, A. Dumitrescu, M. Ştefănescu – Purece (Cl. Petrila 67′), Vaşvari (cpt.)(L. Fulop 76′), I. Fulop (Nouvier 54′) – Achahbar, Aganovic, Safranko (Golofca 67′)
    Rezerve neutilizate: Jesus – Bajrovic, Markovic, Fl. Ştefan
    Antrenor: Leo  Grozavu

Formaţia din Casa Liga 1 pleca la prima vedere cu prima şansă. Asta pentru că a făcut meciuri clar mai bune decâ Turris Turnu Măgurele anterior. Formaţia pregătită de Leo Grozavu a pierdut un singur meci în ultimele 11, în timp de echipa din Liga 2 nu a reuşit să câştige de când a venit antrenor Eugen Trică. A făcut două egaluri şi a pierdut un meci.

În turul precedent al Cupei României, Sepsi nu a jucat având drum liber, iar Turris Turnu Măgurele a câştigat la loviturile de departajare cu Slatina.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele