Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Surpriză uriaşă în Cupa României. Sepsi, OUT din competiţie

Cupa României Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19632748/1/img-1684.jpg

Turris Turnu Măgurele a făcut surpriza în 16-imile Cupei României şi a scos Sepsi din competiţie, după ce a câştigat cu 1-0 meciul transmis de Look Sport. Echipa din Liga 2 a reuşit această performanţă datorită unui gol marcat de Ştefan Blănaru în repriza a doua, în minutul 58.

Eliminarea lui Sepsi nu poate fi pusă pe seama faptului că Leo Grozavu a utilizat echipa a doua. Pe teren au intrat mulţi jucători care în mod normal sunt titulari, dar asta nu a fost suficient ca formaţia din Casa Liga 1 să elimine o echipă din eşalonul secund.

Sepsi a atacat mult, în special după ce Turris a deschis scorul, dar echipa lui Eugen Trică a stat bine în teren şi s-a apărat ca la carte.

Echipele de start:

  • Turris: Aur. Păun – Bărboianu, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Gîsă, Fl. Mitrea – Cr. Puşcaş (Cioinac 84′) – Buleică, Liv. Mihai (Rob. Neacşu 75′), Ţegle – Şt. Blănaru (Alb. Voinea 75′), Damaşcan (Haită 50′)
    Rezerve: Dim. Ioniţă – Nicola, Nic. Sima, Ad. Niţă, I. Marin
    Antrenor: Eugen Trică
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Gal-Andrezly 76′), Bg. Mitrea, A. Dumitrescu, M. Ştefănescu – Purece (Cl. Petrila 67′), Vaşvari (cpt.)(L. Fulop 76′), I. Fulop (Nouvier 54′) – Achahbar, Aganovic, Safranko (Golofca 67′)
    Rezerve neutilizate: Jesus – Bajrovic, Markovic, Fl. Ştefan
    Antrenor: Leo  Grozavu

Formaţia din Casa Liga 1 pleca la prima vedere cu prima şansă. Asta pentru că a făcut meciuri clar mai bune decâ Turris Turnu Măgurele anterior. Formaţia pregătită de Leo Grozavu a pierdut un singur meci în ultimele 11, în timp de echipa din Liga 2 nu a reuşit să câştige de când a venit antrenor Eugen Trică. A făcut două egaluri şi a pierdut un meci.

În turul precedent al Cupei României, Sepsi nu a jucat având drum liber, iar Turris Turnu Măgurele a câştigat la loviturile de departajare cu Slatina.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele