Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Transfer peste aşteptări la Dinamo. Andre Pinto ajunge în ”Ştefan cel Mare”

Dinamo Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20398891/1/dinamo.jpg

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, făcând cea mai interesantă mutare din ultima perioadă. Fundaşul Andre Pinto (31 de ani), născut în Portugalia, şi-a dat acordul pentru trecerea în Casa Liga 1, deşi Dinamo este cunoscută drept o formaţie cu foarte multe probleme cu banii.

Asta se pare că nu a contat pentru Pinto, în momentul în care a primit oferta de la Dinamo, pentru că, potrivit Fanatik, şi-a dat acordul pentru semnarea unui contract cu formaţia din ”Ştefan cel Mare”.

Pinto are patru trofee în Portugalia, câştigând două Cupe ale Portugaliei, cu Sporting Lisabona şi Braga, şi două Cupe ale Ligii Portugaliei, cu Sporting. Cele mai importante cluburi ale fundaşului central sunt chiar cele două cu care a câştigat trofeele amintite.

Ultima dată, Pinto a evoluat pentru SC Farense, formaţie din liga secundă din Portugalia.

Transfermarkt îl cotează pe Andre Pinto la 700.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele