Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Transferul lui Dennis Man la Parma a picat definitiv

FCSB Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19866554/1/dennis-man-fcsb.jpg

Dennis Man era dorit de Parma, iar fanii au luat cu asalt site-urile de socializare. Aceştia cereau ca transferul mijlocaşului de la FCSB să se facă repede, pentru că echipa ar avea nevoie de el.

Parma are însă alte planuri, iar aducerea lui Dennis Man nu mai reprezintă un obiectiv clar. Marcello Carli, directorul sportiv al clubului, a afirmat că sunt şanse foarte mici ca la echipă să mai sosească cineva. Dacă până duminică nu va mai fi anunţat nimeni, atunci lotul acesta va rămâne.

UPDATE: Parma îl va transfera în cele din urmă pe Vasilis Zagaritis, de la Panathinaikos. Mutarea a fost recunoscută şi de antrenorul elenilor, Ladislau Boloni. Astfel, cum Zagaritis evolează pe acelaşi post cu Man, aducerea românului a picat definitiv.

Sunt trist că pleacă. Căutam un mod de a-l convinge să rămână la echipă, dar a ales alt drum. Îi respect decizia, chiar dacă nu sunt de acord cu ea. Înţeleg că are în vedere interesul imediat, dar cred că trebuia să facă mai multe pentru club. Îi doresc mult succes, dar nu sunt mulţumit de cum s-a comportat. Eu apăr interesele clubului”, a declarat Boloni.


”Cele mai importante achiziţii în această perioadă ar fi recuperarea fizică a jucătorilor noştri. În primul rând, nu cred că va veni nimeni până duminică.

Toată lumea de aici vrea ca Parma să aibă un viitor important, ceea ce înseamnă că întâi trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Nu ne permitem paşi greşiţi în mercato. Marja de eroare e foarte mică, aşa că ne orientăm în primul rând spre fotbalişti care ştiu ce înseamnă Serie A, care au mai jucat sau joacă aici, pentru a se integra rapid”, a declarat Marcello Carli, potrivit Parma Live.


Discuţiile dintre suporteri, pe Twitter: ”Întotdeauna iubesc să văd tineri jucători talentaţi!”, ”Ca fan al echipei Parma, recomand câţiva jucători talentaţi pentru următoarea fereastră de transferuri: Brenner, de la Sao Paulo (atacant/extremă stângă), Dennis Man, de la FCSB (extremă dreaptă) şi Sidney van Hooijdonk, de la NAC Breda (atacant). Mulţumesc!”, ”Am fost foarte încântat să citesc ultimele ştiri din ziare şi de pe internet care spun că Parma şi-a stabilit o nouă ţintă pentru un transfer în ianuarie şi anume Dennis Man. Mulţumesc domnule Kyle Krause pentru că ascultaţi sugestiile fanilor Parma!” – au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Parma şi-a schimbat recent antrenorul, l-a numit pe Roberto D’Aversa

Clubul Parma, la care este legitimat Valentin Mihăilă, a anunţat, joi, că la conducerea tehnică a echipei a revenit Roberto D’Aversa. Roberto D’Aversa a mai antrenat Parma în perioada 2016-august 2020.

El îi succede la Parma lui Fabio Liverani, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Parma a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu 3-0 de Atalanta, în etapa a XVI-a a campionatului italian Serie A. Formaţia lui Mihăilă este pe locul 18 în clasament, retrogradabul, cu 12 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele