Ultima oră
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV

Transmisiunile LIVE din Belarus continuă pe Look Plus şi Look Sport! Meciurile zilei

Alte campionate externe Publicat pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19345355/1/bate-borisov.jpg

Transmisiunile LIVE din Belarus continuă şi în această săptămână în exclusivitate pentru România pe Look Plus şi Look Sport.

Pe posturile noastre poţi urmări două partide din Cupa Belarusului şi trei din campionat.

Miercuri, de la 18:00 până la 22:00 ai parte de două meciuri din Cupa Belarusului în direct pe Look Sport.

De la 18:00, Şahtior Soligorsk şi Dinamo Brest se întâlnesc într-o partidă ce poate reprezeta revanşa pentru campioana en-titre, care în weekendul trecut a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Şahtior, scor 0-2.

Imediat după, de la 20:00, tot pe Look Sport, avem meckiul BATE Borisov - Slavyia Mozyr. BATE e cea mai titrată echipă a Belarusului şi a depăşit startul dificil de sezon, iar acum vizează o victorie şi în Cupă.

Transmisiunile în direct continuă în weekend, cu trei meciuri din campionat.

Sâmbătă, de la 18:00, pe Look Plus ai LIVE partida Dinamo Minsk - Slutsk.

Duminică, de la 16:00, pe Look Sport transmitem partida Vitebsk - Slavyia Mozyr, iar de la 18:00, pe Look Plus, ai partida BATE Borisov - Neman Grodno.

Belarus LIVE pe Look Plus şi Look Sport

Miercuri, 29 aprilie

Cupa Belarus:

Campionat:

Sâmbătă, 2 mai

  • 18:00 - Dinamo Minsk - Slutsk, LOOK PLUS

Duminică, 3 mai

  • 16:00 Vitebsk - Slavyia Mozyr, LOOK SPORT
  • 18:00 BATE Borisov - Neman Grodno, LOOK PLUS
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri