Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Trei nume mari propuse pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. ”Federaţia ar trebui să se gândească”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20428734/1/rad.jpg

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Ultima sa partidă va fi cu Liechtenstein, pe 14 noiembrie.

Oficialii fotbalului au o misiunea grea, aceea de a căuta un selecţioner pentru meciul de baraj pentru turneul final, acolo unde avem şanse foarte mari să ajungem.

Gică Hagi (56 de ani) este favorit să revină în angrenajul primei reprezentative, el fiind cel care a format o mare parte din actualul lot. Cosmin Olăroiu (52 de ani) este şi el pe listă, însă ar putea fi greu de adus, datorită faptului că nu a terminat litigiul cu chinezii de la Jiangsu Suning, fosta sa echipă, de la care are de recuperat nişte sume de bani.

Ladislau Boloni (68 de ani) poate reveni, el a mai fost selecţioneri în perioada 2000-2001, după care i-a predat ştafeta lui Hagi, care a stat însă puţin ca selecţioner. El a fost curtat de cei de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, însă i-a refuzat pe covăsneni şi ar putea prelua România, din postura de liber de contract.

Helmuth Duckadam este de părere că aceştia trei sunt cele mai bune opţiuni pentru a prelua prima reprezentativă la ora actuală.

"Rădoi le-a dat celor de la Federaţie răgaz să-şi caute antrenor pentru baraj, pentru că eu sunt convins că ne vom califica. Şi o lună contează. Un antrenor, dacă vrei să-l angajezi, poate în această perioadă îşi găseşte un contract şi nu mai vine la naţională. Cât priveşte decizia lui Mirel, eu cred că şi-a calculat-o foarte bine.

Se gândeşte la CV-ul lui, a ratat un baraj cu Islanda şi cunoscând foarte lotul echipei naţionale a realizat că avem şanse foarte mici ca să putem trece de ambele baraje care ne aşteaptă. Nu ar fi fost ok pentru CV-ul lui. Federaţia ar trebui să se gândească pentru lotul echipei mari la un antrenor cu experienţă, un antrenor care să nu-şi mai urmărească CV-ul, iar aici am trei exemple -  Olăroiu, Hagi, Boloni”,
a spus Duckadam, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri