Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

“Triumf dulce-amărui al adevărului, întârziat, dar extrem de satisfăcător”. Simona Halep, reacţie emoţionantă la decizia TAS

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21514587/1/halep.jpg

Simona Halep notează, într-un mesaj postat în social media, că decizia TAS de reducere a suspendării sale reprezintă un triumf “dulce-amărui” al adevărului, venit târziu, dar “extrem de satisfăcător”. Ea a menţionat, pe Instagram, că este nerăbdătoare să revină în circuitul WTA cu “un spirit revigorat”.

“Ziua de astăzi marchează un moment crucial, deoarece tribunalul a dat verdictul, confirmându-mi punctul de vedere şi aducând claritate la acest capitol:

(1) Printr-o decizie unanimă, tribunalul m-a exonerat de orice vină în ceea ce priveşte acuzaţiile de dopaj sangvin.

(2) De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv cu roxadustat a provenit din contaminarea involuntară cu suplimente, ceea ce a dus la o sancţiune redusă de nouă luni.

(3) În plus, tribunalul a dispus ca ITIA să mă despăgubească cu 20.000 CHF”, explică fostul lider WTA.

Halep menţionează că pe durata “aventurii dificile” pe care a trăit-o a rămas echilibrată, avnd convingerea “de nezdruncinat de a fi o sportivă curată”.

“În mijlocul acestei aventuri dificile, m-a ghidat credinţa mea nezdruncinată în integritatea adevărului şi în principiile justiţiei. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii descurajatoare şi cu o opoziţie redutabilă, spiritul meu a rămas în echilibru, ancorat în convingerea mea de nezdruncinat de a fi o sportivă curată. Acest calvar a fost o dovadă a rezistenţei mele, iar triumful adevărului este dulce-amărui, întârziat, dar extrem de satisfăcător”
.

Simona Halep le-a mulţumit tuturor celor care au susţinut-o.

“Îmi exprim recunoştinţa sinceră faţă de echipa mea juridică, a cărei încredere fermă şi dedicare excepţională au fost esenţiale pentru a trece prin aceste vremuri tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii mei loiali şi unii competitori demni de laudă au fost pilonii mei de putere, oferindu-mi un sprijin şi o solidaritate de nezdruncinat.

Sprijinul copleşitor din partea atâtor români mi-a întărit, de asemenea, determinarea, permiţându-mi să susţin această cauză până la o finalizare corectă şi onorabilă”,
a notat sportiva.

“Privind înainte, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină şi să revin în circuit cu o energie reînnoită şi un spirit revigorat.

Cu afecţiune şi recunoştinţă,

Simona”,
şi-a încheiat Halep mesajul din social media.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele