Ultima oră
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

CFR Cluj Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21539542/1/347406115-1270130697275502-7972288871520672667-n.jpg

Philip Otele face un sezon de excepţie la CFR Cluj. Atacantul nigerian a marcat 13 goluri se clasează pe locul 3 în topul golgheterilor din Superligă.

În ultima perioadă, s-a scris în presa internaţională despre interesul mai multor echipe pentru jucătorul ardelenilor. Cele mai vehiculate nume au fost Napoli şi Brighton, dar şi Brentford.Cei de la The Standard au scris că Brighton este cu ochii pe Otele, iar dacă acesta ar fi transferat în Premier League, în primă instanţă, ar fi împrumutat Belgia, urmând traseul lui Mazilu. 

Recent, Adi Mutu a vorbit despre interesul celor de Brighton. El crede că fotbalistul are calităţi pentru a juca în Premier League. 

“Nu mă miră, de ce să mă mire? Otele este un jucător modern, care poate să joace în Premier League. Are o forţă fizică incredibilă, are şi tehnică în regim de viteză foarte bună. 

Mai trebuie să lucreze şi să fie mai atent la finalizare, la ultimele şuturi, acolo. Sunt foarte mulţumit de el, aşa că nu mă miră, dar sper ca el să stea concentrat aici şi vedem de la vară ce se va întâmpla.

Dar are calităţi să joace la Brighton fără probleme”, a spus Adrian Mutu la Fanatik. 

Ce au scris cei de la The Standard despre Otele

”Brighton îl urmăreşte pe Philip Otele, extrema lui CFR Cluj, care este una dintre vedetele primei ligi din România.

Jucătorul de 24 de ani are 13 goluri şi şase pase de gol în 30 de meciuri de campionat, după ce a parcurs un traseu unic care l-a dus din ligile inferioare ale fotbalului englez până în toată Europa.

Abordarea impresionantă a Pescăruşilor, bazată pe date, l-a scos la iveală pe Otele ca fiind una dintre perlele ascunse ale Europei, evaluat de Cluj la aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Dar atacantul de picior drept, care joacă pe aripa stângă, ar urma să petreacă iniţial timp sub formă de împrumut la clubul partener Union St Gilloise din Belgia înainte de a primi o şansă în Premier League”, scrie The Standard.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele