Ultima oră
Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli” Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli”
Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci" Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci"
Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România” Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
ACUM pe Look Plus:  CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start ACUM pe Look Plus: CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start

UFC FIGHT NIGHT | Look Sport transmite duminică cele mai tari 5 meciuri. No.1 la semimijlocie, Tyron Woodley, intră în cuşcă împotriva lui Gilbert Burns. Programul complet

Sporturi Publicat pe 27 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19372948/1/ufc-177.jpg

Look Sport aduce o nouă gală UFC în România, duminică de la 04:00. Fight Night 176 are în main event confruntarea dintre Tyron Woodley şi Gilbert Burns la categoria semimijlocie. Evenimentul trebuia să aibă loc pe 23 mai, dar a fost reprogramat duminică. Confruntările pot fi urmărite şi în reluare, tot duminică, de la 23:00, pe Look Plus.

Înaintea celui mai imporant meci din main card se for înfrunta Kevin Holland şi Daniel Rodriguez.

Main Card UFC Fight Night - Eveniment susţinut de Casa Pariurilor

  1. Tyron Woodley  vs. Gilbert Burns (categoria semimijlocie)
  2. Blagoy Ivanov vs.  Augusto Sakai (categoria grea)
  3. Kevin Holland vs. Daniel Rodriguez (categoria semimijlocie)
  4. Roosevelt Roberts vs. Brok Weaver (categoria uşoară)
  5. Mackenzie Dern vs. Cifre Hannah (feminin)
  • Posturile LOOK readuc UFC în România, toate galele din acest an urmând să fie transmise de posturile noastre.
mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele