Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19570751/1/hagi.jpg

Ianis Hagi a fost transferat în anul 2019 de la Viitorul Constanţa la Genk, de unde a fost împrumutat la Rangers, club pentru care evoluează şi în prezent.

Directorul tehnic al belgienilor, Dimitri de Conde a explicat de au decis să se despartă de Hagi Jr. după doar şase luni.

"Hagi era convins că ar trebui să evolueze mai mult. Dacă un jucător ajunge să creadă asta, lucrurile se complică şi trebuie să iei în calcul să îl laşi să plece. Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat", a declarat De Conde, citat de Sport Witness.

Prestaţie modestă în Europa League

Rangers a câştigat cu 2-0, contra celor de la Lech Poznan. Ianis Hagi a avut o nouă evoluţie ştearsă, iar asta l-a costat. În minutul 69, Gerrard l-a înlocuit pe român cu sud-africanul Bongani Zungu, nemulţumit de jocul acestuia.

 
După două meciuri jucate în grupa D, Rangers este pe locul secund. Scoţienii au 6 puncte din 6 şi golaveraj 3-0, însă sunt devansaţi de Benfica. Portughezii au învins-o în această seară pe Standard Liege cu scorul de 3-0 şi sunt lideir cu 6 puncte şi cu un golaveraj de invidiat, 7-2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele