Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ungurii, călcaţi în picioare de Germania U21 dar cu o gândul şi cu o reacţie neaşteptată faţă de România: ”Ştim ce înseamnă pentru ţara noastră”

România U21 Publicat pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079559/2/romania-u21-a.jpg

Ungaria U21 a fost nimicită în debutul la EURO, în partida cu Germania U21. Nemţii n-au avut milă de gazde, de care au trecut chiar mai clar decât o arată scorul. N-au forţat, iar statisticile vorbesc de la sine. Ungurii au jucat extrem de slab, iar evoluţia lor nu poate decât să ne dea încredere că putem lua cele trei puncte în jocul direct.

Deşi echipa lui a fost învinsă fără drept de apel de Germania U21, selecţionerul Zoltan Gera, unul dintre cei mai importanţi jucători ai maghiarilor după anii 2000, un fel de Mutu pentru România, a avut grijă să vorbească, la conferinţa de presă de la finalul jocului, şi de partida cu naţionala noastră.

Am fost obosiţi în repriza secundă, dar nu pot da vina pe jucători, pentru că au făcut tot ceea ce le-am cerut. Nu am reuşit să anulăm diferenţa dintre cele două echipă, dar după meci le-am zis băieţilor să ridice capul. A fost un meci cum poate nu au mai avut până acum, împotriva unor jucători din Bundesliga sau din Champions League. Învăţăm din asta.

Am reuşit să le facem faţă în prima repriză, dar nu şi în a doua. Trebuie să revedem meciul. Îmi pare rău că nu am reuşit să dezvoltăm atacuri mai rapide când recuperam mingea.

În schimb, am văzut că românii au făcut egal în meciul cu Olanda. Vom avea mai multe oportunităţi de atac contra lor. Vom analiza meciul lor şi ne vom pregăti”, a declarat Zoltan Gera, selecţionerul Ungariei U21.

Aştept meciul cu România pentru trei motive: ştim ce înseamnă un meci ca acesta pentru ţara noastră, mă bucur că voi putea juca pe Bozsik Stadium, fiind jucătorul lui Honved, şi chiar sâmbătă va fi ziua mea”, a spus mijlocaşul Norbert Szendrei.

În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, iar Germania va juca împotriva Ţărilor de Jos, la Szekesfehervar. Ultima etapă programează, la 30 martie, meciurile Ţările de Jos – Ungaria şi Germania – România.

Faza grupelor Campionatului European se va încheia la 31 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc în perioada 31 mai – 6 iunie.

Naţionala României se află pentru a doua oară consecutiv la un turneu final, după ce în 2019 a ajuns până în semifinale.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele