Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

Urmează un duel extrem de dificil pentru CSM Bucureşti. Reacţia lui Adi Vasile: ”O să fie un sfert de finală echilibrat, intens şi puternic”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21534565/1/csm-bucuresti-cs-minaur-baia-mare-liga-florilor-21-02-2024.jpg

CSM Bucureşti s-a calificat duminică, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (14-13), şi în manşa retur din faza play-off.

  • În faza următoare, CSM se va duela cu Metz Handball.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Gutierrez 6, Ingstad 4, pentru CSM, respectiv Radicevic 6, Dmitrieva 5, pentru Krim.

Antrenoru Adi Vasile s-a declarat încântat de faptul că CSM-ul a ajuns pentru a 9-a oară la rând în această fază a competiţiei şi a prefaţat duelul cu Metz, o formaţie împânzită de nume mari din handbalul feminin.

”Al 9-lea an de calificare succesivă în sferturile de finală cred că este un lucru important. Nu trebuie să sărbătorim foarte mult, dar acest lucru trebuie gustat. Cred că este important să bifăm aceste momente.

Ne vom pregăti pentru un adversar bun, la fel cum o vor face şi ei. Este respect din partea ambelor echipe, aşa că o să fie un sfert de finală echilibrat, intens şi puternic, ceea ce îşi doreşte toată lumea.

Acum vorbesc de Final Four pentru că abia acum am ajuns în poziţia de a ne lupta pentru trofeu. În acest moment este o altă energie a competiţiei şi cumva mă bucur că am jucat un meci de play-off şi nu ne-am calificat direct în sferturi”
, a spus Vasile, la finalul partidei contra celor de la Krim.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele