Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

UTA Arad, reacţie dură după decizia Comisiei de Disciplină: ”Au atacat conducerea clubului, jucătorii, antrenorii”

UTA Arad Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21538509/1/uta-arad.jpg

Clubul UTA Arad anunţă că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FRF, prin care arădenii urmează să joace patru meciuri fără spectatori. UTA consideră că asociaţia SCU (Suporter Club UTA) are legătură cu acest caz, după ce ”fraţii de la CSA Steaua au fost chemaţi la luptă, punându-li-se la dispoziţie biletele gratuit(!), anticipându-se astfel, incidentele inevitabile dintre cele două grupări”.

”Cu privire la Hotărârea Comisiei de Disciplină din 27.03.2024: ”Mulţumim, SCU!”
 
În urma incidentelor petrecute la meciul Dinamo Bucureşti – UTA Arad, din data de 08.03.2024, clubul nostru a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 100 000 lei şi cu programarea a patru jocuri pe teren propriu fără spectatori, amendă record în istoria modernă a clubului.
 
Până în prezent, SCU a atacat autorităţile locale, persoane din conducerea oraşului, conducerea clubului UTA, jucători, antrenori şi alte persoane, dar nu s-a oprit la a împrăştia ură şi dezbinare...
 
SCU şi-a făcut magazin propriu, cu produse contrafăcute, ca să diminueze veniturile clubului.
 
Toate acestea au fost tolerate oarecum, dar a devenit de neacceptat, această ultimă acţiune prin care ”fraţii” de la CSA Steaua au fost chemaţi la luptă, punându-li-se la dispoziţie biletele gratuit(!), anticipându-se astfel, incidentele inevitabile dintre cele două grupări.
 
S-a creat astfel, cadrul "execuţiei" efective a abonaţilor clubului şi a suporterilor care veneau la meciuri, dar şi un impact negativ imens, asupra echipei.
 
Clubul a câştigat dreptul de a disputa mai multe meciuri acasă, în play-out-ul Superligii 2023-2024, însă vom fi cea mai dezavantajată echipă, rămânând cu un singur meci desfăşurat în faţa propriilor suporteri în această fază a competiţiei.
 
Cu sprijinul autorităţilor, vom lua toate măsurile pentru ca acest grup format din câteva persoane, din cauza cărora suferă acum un oraş întreg, să nu mai aibă acces pe stadion.
 
Ne cerem scuze, şi în numele lor, de la toţi utiştii adevăraţi.
 
Vă mai informăm că vom ataca prin recurs Hotărârea Comisiei de Disciplină.
 
Hai UTA!”, este mesajul transmis de clubul arădean pe Facebook.

Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele