Ultima oră
Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele” Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele”
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman

Van de Beek, primă declaraţie în lacrimi, în calitate de jucător al lui Manchester United. ”A vrut să mă vadă transferat la un club mare, următoarea etapă din cariera mea”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19472603/1/bek.jpg

Donny Van de Beek (23 de ani) este noul jucător al celor de la Manchester United, pentru care formaţia din Premier League va plăti 40 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă, conform presei britanice.

Tânărul jucător a explicat cu lacrimi în ochi că şi-a dorit foarte mult acest transfer, pentru antrenorul care l-a descoperit şi care a decedat, la vârsta de 73 de ani.

“Harm (antrenorul la care face referire) este omul care mi-a observat talentul pe când eram doar un copil. Mi-a spus că am tot ce-mi trebuie pentru a deveni un jucător profesionist de fotbal şi m-a dus la Ajax. De fiecare dată când eram departe de club, ne antrenam separat, a fost ca un antrenor privat. Acum, din păcate, el nu mai are mult timp la dispoziţie – dar a avut un vis pentru mine. A vrut să mă vadă transferat la un club mare, următoarea etapă din cariera mea. Am crezut amândoi că va fi Real Madrid, dar această variantă nu a funcţionat din mai multe motive. Acum m-am alăturat unui club fantastic în cea mai mare competiţie din lume. Faptul că Harm ştie că sunt acum jucătorul lui Manchester United, printre toţi acei jucători grozavi pe Old Trafford, este împlinit. Harm este un om incredibil”, a spus olandezul, foarte emoţionant.

mail-share icon Email
viewscnt