Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Fix de asta nu avea nevoie Manchester United! Cât timp va fi indisponibil omul de bază a lui Erik ten Hag

Manchester United Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21484143/1/profimedia-0843648781.jpg

Fundaşul argentinian al echipei Manchester United, Lisandro Martinez, care a revenit recent după o accidentare, este din nou indisponibil pentru "cel puţin opt săptămâni", după ce s-a accidentat la genunchi duminică, a anunţat gruparea engleză.

Jucătorul de 26 de ani a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului în timpul victoriei de duminică cu West Ham (3-0) şi "este de aşteptat să fie indisponibil cel puţin opt săptămâni", a scris clubul din nordul Angliei pe site-ul său.

Internaţionalul argentinian, care a suferit o accidentare la picior în septembrie, a revenit pe teren la mijlocul lunii ianuarie, după o absenţă de patru luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri