Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Veste bună pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Randers, din Conference League. Doi jucători importanţi au revenit la antrenamente

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20410337/1/cfr-cluj-antrenament.jpg

CFR Cluj va întâlni echipa daneză Randers joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în runda a doua din faza grupelor UEFA Europa Conference League. Înaintea partidei de la Cluj, Dan Petrescu a primit o veste bună: atacanţii Billel Omrani şi Denis Alibec au revenit la antrenamente şi au şanse să fie pe teren joi, potrivit Fanatik.

Cu toate acestea, sunt şanse minime ca Omrani şi Alibec să fie titulari în meciul cu Randers, dar ar putea juca în repriza a doua.

În schimb, islandezul Run Mar Sigurjonsson va rata confruntarea cu echipa daneză. Staff-ul medical al campioanei Ligii 1 a anunţat că mijlocaşul nu va fi recuperat după accidentare.

CFR Cluj se confruntă cu probleme importante de lot, iar antrenorul Dan Petrescu a declarat că are o singură soluţie pentru postul de atacant: Valentin Costache.

"Singurul atacant valid în lot este Costache. I-am băgat pe Petrila, pe Păun… La meciul cu Randers este posibil să bag un fundaş vârf. Dacă n-avem atacanţi, ce să fac eu? Să joc eu vârf?", a spus Dan Petrescu.

Alt jucător pe care Dan Petrescu nu se va putea baza la meciurile din Europa Conference League este Hadi Sacko, un atacant francez de 27 de ani, care a bifat 60 de meciuri pentru Leeds United şi 23 la Girondins Bordeaux.

Randers a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Midtjylland, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Danemarcei. Randers ocupă locul patru în clasament.

În prima rundă din grupă D a Conference League, CFR Cluj a pierdut în deplasare cu Jablonec (0-1), iar Randers a remizat pe teren propriu cu AZ Alkmaar (2-2).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20410337/2/grupa-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele