Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta este pe masă!”

Stranieri Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21540224/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-3.jpg

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu.Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezece minute.

După meci, impresarul Florin Manea a făcut mai multe dezvăluiri despre atacantul Denis Drăguş. El susţine că mai multe echipe din fotbalul european sunt interesate de serviciile lui Denis Drăguş. Atacantul ar putea ajunge în Germania sau Portugalia. 

Recent, Marius Şumudică a făcut mai multe dezvăluiri despre Denis Drăguş. Antrenorul susţine că Drăguş a muncit foarte mult şi că Hoffenheim, echipă de pe locul 8 în Germania, a făcut o fertă pentru fotbalistul care aparţine de Standard. 

”Oferta a fost este pe masă!”

”Este pe buzele tuturor în Turcia acum. A muncit mult. Cei de la Beşiktaş sunt înnebuniţi, ştiu de Hoffenheim, ofertă făcută direct la Standard, ştiu mai mult echipe care vor să-l ia.

Pentru mine, eu cred că i-am găsit postul, l-am dus în centru, l-am jucat număr 9 sau al doilea vârf. În bandă îl limitezi. E mult peste toţi jucătorii pe care i-am antrenat”, a spus Marius Şumudică, potrivit gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele