Ultima oră
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători

Veşti rele despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav cu Dinamo. ”Nu este bine, asta este cert”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21559275/1/mihai-iml.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, iar diagnosticul pus de medici este unul groaznic. 

  • Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out

 

Jucătorul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele.

Mihai va efectua luni un computer tomograf, pentru a se vedea mai clar cât de grave sunt problemele. Primele rezultate arată rău: mai multe fracturi, hematom cranian şi un timpan spart.

Vedem ce va ieşi la CT, programat după ora 11:00. Concluziile după atâtea ore de la lovitură pot fi mai clare decât la primul examen, făcut la internare. Dar nu este bine, asta este cert. Adică starea nu i s-a îmbunătăţit evident”, a precizat pentru Digi Sport un apropiat al jucătorului de la Poli Iaşi.

Verdict clar dat de Cristi Balaj! „Nici nu există discuţii! Sunt dezamăgit de cei din camera VAR!”

Cristi Balaj a intrat în direct în emisiunea Fanatik Superliga şi a analizat fazele controversate de arbitraj din acest meci. Fostul arbitru consideră intrarea lui Homawoo (Dinamo) trebuia sancţionată cu eliminare.

„Ovidiu Haţegan, care în general arbitrează excelent şi nu întâmplător ne mândrim cu el atunci când evoluează pe plan extern şi are prestaţii bune şi în campionat, face totul perfect încă de la început. Intervine imediat, face aceste gesturi prin care solicită echipei medicale să intervină.

Este roşu indiscutabil, nici nu există discuţii! Sunt dezamăgit şi de cei din camera VAR, care nu i-au atras atenţia lui Haţegan. Nu înţeleg cum de i-a dat doar galben şi nu înţeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus că este un roşu indiscutabil”, a declarat Cristi Balaj, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele