Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Victor Piţurcă vrea ca Steaua să fie promovată automat în a doua ligă. Mesajul fostului selecţioner

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19366299/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă a dat de curând o declaraţie în care a vorbit despre situaţia de la Steaua(Liga 4), care conform ultimelor reglementări FRF va trebui să dispute un baraj de promovare în Liga 3.

Tehnicianul este de părere că echipa nu trebuie să evolueze în al treilea eşalon, cei de la FRF ar trebui să acorde formaţiei conduse de armată un loc automat în Liga 2, la fel cum a primit Universitatea Craiova acum câţiva ani.

Vom pune toţi umărul cum vom putea ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Părerea mea e că un club şi o echipă ca Steaua ar trebui să fie invitată automat în Liga 2 de către Federaţia Română de Fotbal”, a spus Victor Piţurcă la Pro Tv.

De asemenea, Piţurcă a vorbit şi despre ipoteza de a antrena echipa:

Steaua ar fi singura echipă din România pe care aş antrena-o, doar atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla”, a afirmat acesta.

Deocamdată cei de la Steaua se află într-un litigiu de ani buni cu cei de la FCSB, cu privire la palmares şi dreptul de a juca în prima ligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele