Ultima oră
VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil
Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş
VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela
Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici” Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici”
Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii
NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului

Victor Piţurcă vrea ca Steaua să fie promovată automat în a doua ligă. Mesajul fostului selecţioner

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19366299/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă a dat de curând o declaraţie în care a vorbit despre situaţia de la Steaua(Liga 4), care conform ultimelor reglementări FRF va trebui să dispute un baraj de promovare în Liga 3.

Tehnicianul este de părere că echipa nu trebuie să evolueze în al treilea eşalon, cei de la FRF ar trebui să acorde formaţiei conduse de armată un loc automat în Liga 2, la fel cum a primit Universitatea Craiova acum câţiva ani.

Vom pune toţi umărul cum vom putea ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Părerea mea e că un club şi o echipă ca Steaua ar trebui să fie invitată automat în Liga 2 de către Federaţia Română de Fotbal”, a spus Victor Piţurcă la Pro Tv.

De asemenea, Piţurcă a vorbit şi despre ipoteza de a antrena echipa:

Steaua ar fi singura echipă din România pe care aş antrena-o, doar atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla”, a afirmat acesta.

Deocamdată cei de la Steaua se află într-un litigiu de ani buni cu cei de la FCSB, cu privire la palmares şi dreptul de a juca în prima ligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele