Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | A început campionatul European de Handbal cu o surpriză de proporţii. Olanda a învins ţara gazdă

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20551886/1/ola.jpg

Campionatul European de hanbal masculin a debutat cu o surpriză uriaşă, în direct pe Look Sport. Ţara gazdă, Ungaria a fost învinsă de Olanda, cu scorul de 31-28. Vecinii de la Vest sunt o selecţionată cu pretenţii ce speră chiar la o medalie, însă au debutat cu stângul, în faţa unei echipe care nu spune nimic în această disciplină la nivel înalt. Cel mai bun jucător al partidei a fost ales Kay Smits, interul dreapta al celor de la Magdeburg.

Franţa în schimb şi-a respectat statutul de favorită şi s-a impus contra solidei reprezentative din Croaţia, cu scorul de 27-22. Marea favorită a turneului, Danemarca a turat motoarele şi a câştigat cu Muntenegru, 30-21. Starul celor de la PSG, Mikkel Hansen a strălucit din nou şi a înscris de 10 ori.

Cele 24 de echipe au fost împărţite în şase grupe, cu meciuri programate în această fază între 13-18 ianuarie, în cinci oraşe. Va urma faza grupelor principale, între 20-26 ianuarie, la Budapesta şi Bratislava, iar apoi, doar la Budapesta, semifinalele şi meciul pentru locurile 5-6 (28 ianuarie), respectiv finalele pentru medalii în 30 ianuarie, la Budapesta.

Ediţia din acest an se va derula sub semnul pandemiei de Covid-19, iar mai multe echipe care vor evolua în Ungaria s-au plâns deja de lejeritatea cu care sunt implementate restricţiile sanitare în această ţară.

România a ratat încă o calificare la un turneul final, iar ultima sa participare a fost în 1996. La ediţia din 2022, singurii reprezentanţi ai României vor fi arbitrii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

Programul transmisiunilor de vineri:

  • 19:00: Germania - Belarus - Look Sport                
  • 21:30: Portugalia - Islanda - Look Sport            
  • 21:30: Austria - Polonia - Look Sport 2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele