Ultima oră
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"
Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei

VIDEO | Arbitrul care a condus CFR Cluj a fost ales primar. ”Fie că eşti în campanie sau la un derby, trebuie să ştii cum să setezi un curs”

Ligue 1 Publicat pe marți, 13:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19406970/1/arbitru-primar.png

Centralul Antony Gautier va conduce un oraş din nordul Franţei. Arbitrul internaţional a fost ales primar, într-o localitate cu aproximativ 15.000 de locuitori. Antony Gautier a obţinut în al doilea tur 3 la sută din voturile exprimate şi a fost desemnat edilul oraşului Bailleul. El l-a învins pe primarul în funcţie.

”Fie că eşti în campanie sau la un derby PSG – Marseille, trebuie să ştii cum să setezi un curs şi să îl menţii”, au fost cuvintele noului primar. Antony Gautier a arbitrat 13 sezoane în Ligue 1, iar din 2010 poartă ecusonul FIFA.

Arbitrul nu este străin de România. În 2014 a condus partida dintre CFR Cluj şi Dinamo Minsk din preliminariile Europa League. S-a terminat 2 la 0 pentru bieloruşi, care s-au calificat în faza următoare a competiţiei.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele