Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Barcelona - Osasuna 1-2. Seară neagră pentru catalani! Real Madrid a câştigat titlul, iar echipa blaugrana a fost învinsă de o trupă rămasă în 10

Barcelona Publicat pe 16 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19423437/2/messi.jpg

Dublă decepţie în această seară pentru fanii Barcelonei. Catalanii au fost învinşi, pe teren propriu, 1-2 de Osasuna, în penultima etapă din La Liga. Şi tot în această seară, pentru ca tacâmul să fie complet, Real Madrid a câştigat titlul, după 2-1 cu Villarreal. 

Ce poate fi mai trist decât să ştii că orice rezultat ai face, indiferent la ce scor ai câştiga, seara le va aparţine oricum rivalilor de o viaţă, care se vor încorona în locul tău, în condiţiile în care deşi ai fost campion, nu ai reuşit să-ţi păstrezi coroana. Pe un Cam Nou dezolant, în care suporterii se auzeau doar la boxe Messi şi colegii săi au intrat în iarbă ca pentru un supliciu. Sau ca pentru un meci ce trebuie cât mai curând uitat, chiar dacă e ultimul în acest sezon pe teren propriu.

Pe teren, Barcelona a dominat, însă dominarea a fost una surdă, iar ocaziile puţine. Tupeişti, oaspeţii au decis să rişte pe cartea atacului. Şi le-a ieşit. În minutul 15, ecuadorianul Estupinan a centrat, Pique a încercat să intervină, dar a gafat ridicol, iar mingea a ajuns la Arnaiz, care l-a executat pe Ter Stegen cu un şut puternic de la 10-12 metri.

În repriză recundă, la două minute de la reluarea jocului, danezul Braithwaite a reuşit să trimită în poartă, însă golul Barcelonei a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi totuşi, golul egalizator avea să cadă, însă abia în minutul 62, când Messi a executat imparabil o lovitură liberă, pentru 1-1. Şase minute mai târziu, Suarez a marcat cu o execuţie acrobatică, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. 
 
Osasuna a avut un final infernal. Nou-intratul Eric a văzut cartonaşul roşu după o ceartă cu arbitrul, care nu a ezitat să-l elimine şi să rupă echilibrul din teren, cu un sfert de oră înainte de final. Chiar şi aşa. bascii au rezistat, ba mai mult, au reuşit să lovească decisiv prin Torres, în minutul 90+4, şi s-a terminat Barcelona - Osasuna 1-2.

 
În clasament, Real Madrid este lider cu 86 de puncte, în timp ce Barcelona e pe poziţia secundă cu 79 de puncte. După acest succes, Osasuna acumulează 51 de puncte şi e pe locul 10.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele