Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită

VIDEO | Bogdan Andone, moment de sinceritate după ce Botoşani a ratat in-extremis cele 3 puncte: "Nu meritam victoria"

Superliga Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21496867/1/fc-botosani-acsm-politehnica-iasi-superliga-superbet-02-02-2024.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, partida cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Întâlnirea a fost transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Bogdan Andone: "Rezultatul a fost echitabil"

La finalul meciului, Bogdan Andone s-a arătat mulţumit de rezultatul final, chiar daca echipa sa a încasat golul egalizator în minutul 90+5 şi consideră că moldovenii nu meritau victoria astăzi.

"Am pierdut, am avut 2-0, dar până la urmă, rezultatul a fost echitabil. Dacă după meciul de la Arad, am spus că meritam victoria, azi, rezultatul a fost echitabil, chiar dacă e dureros să iei gol în prelungiri. Nu meritam victoria.

Am spus-o, e un campionat foarte echilibrat, toate echipele se luptă pentru fiecare punct, dacă ne uităm, multe jocuri se termină la diferenţă de un gol. Azi a fost o greşeală tehnică, mingea nu a mai sărit la Ţigănaşu, nu îl acuz deloc, e fotbal, se întâmplă. Îi felicit pentru dorinţă, pentru atitudine, pur şi simplu aşa a fost să fie.

Kaprof vine după o accidentare, trebuie să îşi găsească ritmul, la fel şi Enzo. Am zis că au jucat suficient, aveam nevoie de viteză.

Am spus-o, ţinând cont de situaţia în care suntem, fiecare punct e important. Am jucat cu o echipă foarte bună, jucătorii de pe banca lor de rezerve pot juca la orice echipă de Liga 1. Sunt pe bancă Markovic, Koljic pe bancă, pot fi titulari la orice echipă din campionat. Au multă calitate, soluţii, pot schimba în diferite sisteme.

Un punct este echitabil, nu pot să spun că sunt fericit pentru că am condus cu 2-0, dar trebuie să mergem înainte şi să recuperăm punctele pierdute.

E prea devreme, voi analiza jocul, schimbarile au fost bune, in seara asta au muncit, au dorit sa ajute echipa. Sunt convins că aceste puncte pierdute în prelungiri se vor întoarce şi pentru noi", a spus Bogdan Andone la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele