Ultima oră
Ionuţ Badea, mulţumit de joc, deşi a pierdut cu Universitatea Craiova. Ionuţ Badea, mulţumit de joc, deşi a pierdut cu Universitatea Craiova.
Craiova e lider cu maximum de puncte, dar Bergodi nu e pe deplin mulţumit: "Voi vorbi cu băieţii". Remarcatul italianului şi în ce stare se află Andrei Ivan Craiova e lider cu maximum de puncte, dar Bergodi nu e pe deplin mulţumit: "Voi vorbi cu băieţii". Remarcatul italianului şi în ce stare se află Andrei Ivan
Frankfurt câştigă categoric cu Hertha Berlin şi urcă pe primul loc în Bundesliga Frankfurt câştigă categoric cu Hertha Berlin şi urcă pe primul loc în Bundesliga
Rădoi are de unde alege. VIDEO: Tudor Băluţă, gol de senzaţie în poarta celor de la Chelsea U-23 Rădoi are de unde alege. VIDEO: Tudor Băluţă, gol de senzaţie în poarta celor de la Chelsea U-23
Reacţia lui Bale, după ce a plecat cu scandal de la Real Madrid. ”Am fost flueierat, dar am învăţat să gestionez astfel de momente” Reacţia lui Bale, după ce a plecat cu scandal de la Real Madrid. ”Am fost flueierat, dar am învăţat să gestionez astfel de momente”
VIDEO | Ratarea etapei în Liga 1! Cephas Malele n-a reuşit să înscrie din patru metri cu poarta goală VIDEO | Ratarea etapei în Liga 1! Cephas Malele n-a reuşit să înscrie din patru metri cu poarta goală

VIDEO | CA LA 20 DE ANI: CIPRIAN DEAC ÎL CONTRAZICE PE DAN PETRESCU. „EU PREFER SĂ JUCĂM O DATĂ LA 3 ZILE”

Champions League Publicat pe 28 aug 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj are o misiune dificilă, în această seară, de la 22.00, la Praga, împotriva Slaviei. Campionii României au de remontat înfrângerea suferită în meciul tur din Gruia (0-1).
„Ne bucurăm în primul rând că am reuşit să ne autodepăşim, pentru că, sincer, nu prea ne dădea nimeni şanse că vom ajunge până aici, ţinând cont de ce s-a întâmplat în ultimul an. E bine că am ajuns până aici şi ar fi păcat să nu facem istorie. Niciodată o echipă nu a ajuns din turul 1 preliminar până în grupele Champions League”, a spus Ciprian Deac.

Internaţionalul clujean l-a contrazis indirect pe Dan Petrescu, după ce antrenorul „vişiniilor” s-a plâns de programul aglomerat al echipei.

„Eu unul prefer să jucăm o dată la 3 zile decât să aşteptăm o săptămână pentru un meci oficial. Pentru acel meci de două ore te pregăteşti o săptămână întreagă. E clar că nua fost uşor, au fost şi deplasări lungi, dar pentru asta suntem plătiţi şi asta ar trebui să facem cel mai bine şi să nu ne plângem”, a mai afirmat Deac.

Slavia Praga – CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 22.00, şi va fi transmis în direct pe LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri