Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | Ce parcurs pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull a bifat în Brazilia a 17-a victorie stagională în Formula 1

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21373156/3/ver.jpg

Max Verstappen a câştigat duminică Marele Premiu al Braziliei la Formula 1. Olandezul este deja campionul mondial în 2023.

Verstappen (Red Bull) a dominat cele trei zile de întrecere de la Sao Paulo. Olandezul a adunat trei victorii pe circuitul de la Interlagos. Duminică el a câştigat Marele Premiu al Braziliei, după ce vinery reuşise să obţină pole-position pentru cursă, iar sâmbătă s-a impus în cursa de sprint.

Cu victoria din Marele Premiu al Braziliei, Verstappen a ajuns la 17 succese în sezonul 2023 şi la 52 de victorii în carieră.

Pe locul secund la Sao Paulo a venit Lando Norris (McLaren), iar pe trei s-a clasat Fernando Alonso (Aston Martin).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele