Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

VIDEO | Chindia Târgovişte - Poli Iaşi 2-0. ”Dubla” lui Florea îi salvează pe dinamovişti de ultimul loc în clasament

Poli Iași Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20133612/3/chi-pol.jpg

 

Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I. Reuşitele au fost semnate de Daniel Florea, în minutele 41 şi 80.

Rezultatul îi menţine cel puţin pe moment pe cei de la Dinamo pe penultimul loc în campionat, dacă moldovenii s-ar fi impus duminică, atunci ”câinii” ar fi devenit noua ”lanternă roşie”.

-------------------------------

Chindia - Poli Iaşi 2-0 (Florea 41, 80)

Echipele de start:

Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Celea, Dinu – Neguţ, Raţă, Dulca, Dumitraşcu – Popa, Florea

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Buşu – Iriondo, Acosta – Mensah, Vanzo, Stan – Duranovic

Minutul 80: GOL Chindia! Brănescu salvează la şutul lui Popa, dar mingea ajunge la Florea care reuşeşte ”dubla”.

Minutul 63: Duranovic trimite un şut centrare pe jos, care se scurge prin faţa porţii Chindiei.

Minutul 41: GOL Chindia! Daniel Florea ia o acţiune pe cont propriu şi marchează cu un şut superb din afara careului.

Minutul 27: Mensaj este lansat în careu şi rămâne la minge cu noroc, deoarece Celea se încurcă. Portarul Aioani reuşeşte să îl blocheze în ultimul moment pe mijlocaşul advers.

Minutul 20: Dumitraşcu trage din interiorul careului, dar Brănes prinde fără emoţii.

Minutul 15: Brănescu degajează într-o zonă în care se aflau jucători ai Chindiei. Dumitraşcu porneşte o acţiune în viteză şi îl găseşte pe Raţă, care trage din interiorul careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Chindia Târgovişte şi Poli Iaşi se întâlnesc în etapa a 3-a a play-out-ului din Casa Liga 1, duminică de la ora 15:00. Partida se vede pe Look Sport. În sezonul regular, moldovenii au câştigat meciul de pe teren propriu, cu 1-0, în timp ce pe terenul Chindiei s-a terminat 1-1.

Cele două se află în situaţii diametral opuse. Chindia e pe primul loc în play-out, cu 26 de puncte şi punctaj maxim după primele două runde. Poli Iaşi e pe penultimul loc, 9, cu doar 14 puncte, iar în primele două etape a scos numai un punct.

Aşadar, Chindia se luptă pentru locul în barajul de cupele europene, în timp ce moldovenii vor să evite locurile retrogradabile. Pe cele care duc direct în Liga 2, cel puţin.

La Poli Iaşi, jucătorii se ceartă iar conducerea nu ştie nimic sau ascunde totul 

Situaţia la Poli Iaşi e de-a dreptul şocantă, deşi echipa începuse să aibă rezultate din punct de vedere sportiv, după numirea lui Nicolo Napoli în funcţia de antrenor. Moldovenii se confruntă cu veşnicele probleme financiar, încă de la începutul campionatului şi, mai nou, jucătorii au început să se certe între ei, pentru că plata se face preferenţial la Poli Iaşi. Aşa merg treburile, probabil, în funcţie de anumite bune relaţii cu conducerea.

Jucătorii români formează o tabără, iar cei străini o altă tabără. În centru, ”căpitanii” mai bine spus, sunt Andrei Cristea, respectiv Uros Djuranovici. Conducerea habar n-are ce se întâmplă între jucători sau poate ascunde totul. Preşedintele Ciprian Paraschiv a oferit o declaraţie de-a dreptul şocantă. De altfel, ”conducătorul” a mai comis-o şi în alte rânduri, e obişnuit cu astfel de intervenţii: nu ştie nimic din ceea ce se întâmplă la propria echipă, unde, teoretic, are o funcţie extrem de importantă.

N-am apucat să aflu exact situaţia. Într-adevăr, poate s-au certat, se întâmplă în lumea fotbalui să mai existe şi certuri. Cred că principalul argument este acea plată diferenţiată făcută de cei din Consiliul Director.

E total anormal. Nu e ok ca unul să mănânce cozonac şi restul să nu mănânce nimic. O felie de pâine o împarţi la toată lumea. Din ce am înţeles din vestiar, nu a fost vorba de o bătaie, pur şi simplu ar fi fost o ceartă. Eu nu eram cu băieţii, că atunci aş fi ştiut mult mai multe”, a declarat Ciprian Paraschiv, pentru ProSport.

Echipele probabile:

  • Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Celea, Dinu – Neguţ, Dulca, Raţă, Dumitraşcu – Popa, Florea
  • Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Busu – De Iriondo, Acosta – Popadiuc, Vanzo, Stan – Djuranovic

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele