Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Craiova câştigă la limită cu Poli Iaşi, dar gândul zboară la Koljic. Atacantul, accidentare groaznică

Superliga Publicat pe 2 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19500454/1/rps2659.jpg

 

Universitatea Craiova a obţinut a şase victoria consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Fanii craioveani au mers la spital pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Koljic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu -Bic (Mateiu '82), Cicâldău (Screciu '76), Nistor - Ivan, Koljic (Bărbuţ '43), Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: Axinte - Onea (Popadiuc '88), Mihalache, Baxevanos, Buşu - Breeveld, Vanzo (Acka '66), Pasaglia -Platini (Cabral '46), Cristea (Zajmovic '46), Calcan. Antrenor: Daniel Pancu


Craiova - Poli Iaşi 1-0 (Bărbuţ 51)  

Echipele de start: 

  • Craiova: Pigliacelii - Şt. Vlădoiu, M. Bălaşa, M. Constantin, N. Bancu - Nistor, Ov. Bic, Cicâldău - Baiaram, Koljic, A. Ivan
    Rezerve: I. Popescu - R. Mitran, Vătăjelu, Acka, M. Danciu, Mateiu, Screciu, V. Constantin, Bărbuţ
    Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Poli Iaşi: T. Axinte - P. Onea, Ov. Mihalache, Baxevanos, S. Buşu - Vanzo, Breeveld, Passaglia - Platini, A. Cristea, Calcan
    Rezerve: I. Brînză, Atska, Zajmovic, De Iriondo, F. Cristea, Popadiuc, Rodny Lopes, Assulin, V. Petrişor
    Antrenor: Daniel Pancu

Min. 90+3: Final de meci. 

Min. 51: GOOOL Craiova! Bărbuţ deschide scorul cu un şut din interiorul careului. A fost ajutat de o respingere greşită a unui adversar.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min 45+7: Pauză pe ”Ion Oblemenco”. 

Min. 37: Koljic este accidentat grav de Mihalache. Apărătorul lui Poli Iaşi intră prin alunecare şi îi prinde urât grezna atacantului. Acesta a ţipat după momentul impactului şi este transportat cu ambulanţa la spital. În primă fază, Mihalache a primit cartonaşul galben, dar apoi Haţegan i-a acordat roşu direct. Jucătorii Craiovei sunt şocaţi de cele întâmplate.

Min. 15: Craiova domină autoritar meciul şi trece de câteva ori pe lângă deschiderea scorului. Moldovenii nu ies din propria jumătate de minute bune. 

Min.1: Începe meciul! 


Oltenii au început perfect noul sezon şi după cinci etape au punctaj maxim: 15, ocupând detaşat prima poziţie din clasament, cu un avans de patru, respectiv 6 puncte faţă de următoarele două clasate (CFR şi FCSB).

Trupa lui Bergodi a câştigat pe linie meciurile din campionat în acest sezon, însă meciul cu Poli Iaşi se anunţă unul dificil, în condiţiile în care echipa lui Pancu ocupă locul 4 şi vine în Bănie cu un moral excelent, după victoriile cu UTA şi FCSB.

Totuşi, Craiova e favorită certă în meciul de vineri seară, lucru recunoscut inclusiv de tehnicianul ieşenilor, Daniel Pancu.

Pancu: "Nu au puncte slabe"

"Mergem ca la o sărbătoare a fotbalului. Întâlnim liderul, un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României, plecând de la stadion, infrastructură, teren de antrenament, condiţii, patron potent şi priceput, jucători de zeci de milioane de euro adunaţi, un antrenor pe care îl respect enorm (n.r.- Bergodi), chiar dacă am lucrat foarte puţin timp împreună la Rapid... liderul, ai spus bine, o echipă care nu a pierdut niciun punct până în acest moment.

Am analizat-o şi am căutat să îi găsesc puncte mai slabe. Nu prea le găsesc. Mergem ca la o sărbătoare, căutăm să ne continuăm procesul nostru de integrare a jucătorilor, care până acum au răspuns extraordinar de bine. Sigur nu mergem acolo ca mielul la tăiere, de asta să fiţi siguri.”, a declarat Daniel Pancu, la conferinţa premergătoare partidei.

Cazuri de COVID-19 la Craiova înainte de meciul cu Poli Iaşi

Craiova se confruntă cu probleme de efectiv înainte de meciul cu Poli Iaşi, după ce doi dintre jucători au fost confirmaţi cu Coronavirus în zilele premergătoare partidei. Este vorba de fundaşul Paul Papp şi atacantul Alexandru Tudorie. Ambii sunt asimptomatici, însă au fost izolaţi conform protocolului.

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Universitatea Craiova – Poli Iaşi

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida Universitatea Craiova – Poli Iaşi, care se va disputa vineri, de la ora 21.00, în etapa a şasea a Ligii I.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe.

Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar observator Augustus Constantin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele