Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Dan Petrescu, încrezător că România se poate califica la Cupa Mondială 2022! "Avem jucători mai buni decât Islanda"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 17 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19736485/2/rps3363.jpg

Echipa naţională de fotbal a României a fost repartizată în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Dan Petrescu este de părere că România ar trebui să se claseze pe locul doi, după Germania.

UEFA a stabilit programul grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din Qatar din 2022, zona europeană. România va debuta împotriva Macedoniei de Nord, pe 25 martie 2021, pe teren propriu.

Doar câştigătoarea grupei din preliminarii se va califica la Cupa Mondială din Qatar. Ocupanta locului doi va intra într-o serie de două baraje, pentru a stabili ultimele 3 ţări europene calificate (din 12 echipe vor rămâne 6, apoi 3).

Ultima participare a României la o Cupă Mondială datează din 1998, când am ajuns în faza optimilor de finală.

"Toată lumea spune la fel ca şi mine, avem şansa a doua. Nu cred că Islanda mai are forţa să ne bată încă o dată. La ei e un schimb de generaţii şi cred că, per total, avem jucători mai buni decât ei. Cu Germania mereu am avut meciuri bune. Dacă suntem realişti, avem şanse la locul doi. Trebuie să încercăm să mergem la Mondial, pentru că au trecut 24 de ani", a spus Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri