Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

VIDEO | De ce crede Sandu Iacob că soluţia anulării sezonului de handbal masculin a fost una corectă

Handbal Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19416329/1/sandu-iacob.jpg

Antrenorul echipei de handbal a CSA Steaua, Sandu Iacob, a vorbit la Look Sport LIVE despre planurile pentru viitorul sezon, dar şi despre modul în care FRH a decis să închidă ultimul campionat, fără omologarea unui clasament.

Iacob consideră hotărârea una corectă, în condiţiile în care formaţiile aflate în afara podiumului ar fi avut şansa să spere la câştigarea titlului, aşa cum s-a întâmplat în sezoanele precedente.

"Am încercat să ne axăm pe jucători români, dar unul câte unul au semnat cu alte formaţii, iar acum ne îndreptăm atenţia spre jucători din străinătate. Am văzut foarte mulţi jucători şi ne ajută asta pentru că ne va fi mai uşor să luăm decizii. Problema e că cei buni şi-au găsit deja echipe. Aşteptăm să se confirme anumite transferuri astfel încât să fim pe poziţii mult mai bune în sezonul viitor.

Teoretic se puteau întâmpla multe, dar a fost o situaţie imposibil de anticipat şi noi, Constanţa sau CSM Bucureşti, echipe aflate aproape de podium am fost dezavantajaţi de oprirea sezonului, de aceea cred că decizia de a anula campionatul e una corectă pentru că întotdeauna ierarhiile au fost schimbate de jocurile din play-off. Asta chiar dacă cei de pe primele trei locuri se consideră dezavantajaţi"
, a declarat Sandu Iacob la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele