Ultima oră
Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline
VIDEO | Clipul care l-a făcut pe Jurgen Klopp să plângă! Cel mai emoţionant You'll Never Walk Alone VIDEO | Clipul care l-a făcut pe Jurgen Klopp să plângă! Cel mai emoţionant You'll Never Walk Alone
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor

VIDEO | DINAMO, VICTORIE PENTRU FANI ÎN DERBY-UL CU RIVALA FCSB! TRUPA TRUPA LUI BECALI RĂMÂNE CU UN SINGUR SUCCES ÎN ULTIMELE 4 MECIURI

Video Publicat pe 16 feb 2020
mail-share icon Email

În direct pe Look Plus, Dinamo a reuşit o victorie mare în „Derby de România”, 2-1 cu rivala FCSB, pe Arena Naţională, în faţa a peste 25.000 de suporteri. Echipa din Ştefan cel Mare rămâne neînvinsă în acest sezon în faţa celor de la FCSB, după ce în tur cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

„Câinii” au început ceva mai bine şi au încercat să împingă liniile, însă FCSB a avut prima ocazie, în minutul 16, când Coman a irosit o situaţie imensă. Dinamo a răspuns după aproape 5 minute prin Mrzljak, dar şutul croatului nu i-a pus probleme lui Bălgrădean. Portarul oaspeţilor avea însă să fie depăşit în minutul 37, atunci când Sin, titularizat de Dusan Uhrin după o jumătate de an, a executat excepţional o lovitură liberă de la circa 25 de metri, iar mingea s-a oprit cuminte în plasă.

Finalul primei reprize a fost dramatic. Mai întâi, Cristea l-a făcut KO pe Perovic, iar centralul Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu. FCSB a trecut neaşteptat de repede peste şoc şi, deşi în inferioritate numerică, a egalat în minutele suplimentare ale primei reprize, la o fază la care Feşnic a văzut penalty la intrarea lui Filip asupra lui Planic, iar Tănase a transformat lovitura de pedeapsă.

După pauză, în minutul 58, Dusan Uhrin a mutat inspirat când l-a trimis în teren pe Vali Lazăr în locul lui Moldoveanu. Doar 4 minute mai târziu, Lazăr a marcat din 6 metri, după o centrare aproape perfectă de la Sorescu.

După încă 10 minute de întrerupere, cauzate de suporteri, jocul a fost reluat, iar Dinamo a trecut din nou pe lângă gol. Sorescu, în minutul 65, a ratat o dublă ocazie, prima dată mingea fiind respinsă de Bălgrădean, iar a doua oară de Soiledis, care a salvat de pe linia porţii.

La final, „câinii” au reuşit să se impună, 2-1, o victorie care mai îndulceşte din amărăciunea ratării play-off-ului. Dinamo face acum 34 de puncte şi se află pe locul 8, în timp ce FCSB rămâne pe 3 cu 43 de puncte, la 6 lungimi în spatele CFR-ului şi la 3 în urma Craiovei. Însă vestea proastă cu adevărat pentru fanii FCSB-ului este că echipa pare să fi intrat în criză, în condiţiile în care nu au mai reuşit să câştige decât un singur meci din ultimele patru, pierzând în schimb două.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele