Ultima oră
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale

VIDEO EXCLUSIV ǀ Propunerea care poate diminua problemele financiare din Casa Liga 1. Emilian Hulubei, în direct la Fotbal Look: ”Te gândeşti şi la varianta cu 12 echipe”

Fotbal Internațional Publicat pe 18 feb 2022
mail-share icon Email

Problemele financiare din prima ligă se simt din ce în ce mai mult, de la sezon la sezon. Poate mai evident ca niciodată, în actuala stagiune două cluburi sunt pe punctul de a nu putea termina campionatul, Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Emilian Hulubei, preşedintele AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România), a făcut analiza la Fotbal Look, pe Look Sport +.

Într-o intervenţie telefonică, Emilian Hulubei a venit cu o propunere interesantă, astfel încât problemele financiare să nu mai fie atât de mari. Anume, Liga 1 să aibă 12 echipe, ceea ce ar însemna bani mai mulţi pentru competitoare, dar şi că acele echipe care nu au stabilitate financiară nu ar mai activa în primul eşalon.

În plus, în opinia lui Emilian Hulubei, Liga 2 şi Liga 3 ar putea deveni campionate de semi-amatori şi amatori.

În momentul acesta, la ce probleme sunt, te gândeşti şi la varianta cu 12 echipe. O Liga 1 cu 12 echipe şi ligile următoare să fie campionate de amatori şi semi-amatori. Liga 3 să fie campionat de amatori, iar Liga a 2-a să fie de semi-amatori.

E greu să trăieşti cu un salariu de sub venitul minim pe economie, cât se ia în Liga 3 sau Liga 2. Federaţia Română de Fotbal şi LPF-ul trebuie să gândească o strategie”, a declarat Emilian Hulubei, într-o intervenţie în cadrul emisiunii Fotbal Look.

Gaz Metan a primit un milion de lei de la primărie, dar problemele rămân

Clubul Gaz Metan, cu grave probleme financiare a anunţat că a primit un milion de lei din partea Primăriei Municipiului Mediaş.

"Primăria Municipiului Mediaş este în continuare alături de Clubul Gaz Metan. Suma de un milion de lei, promisă de către Primarul Gheorghe Roman şi care a fost aprobată de către Consiliul Local Mediaş, a fost virată în contul clubului.

Mulţumim pe această Primăriei Mediaş şi Primarului Gheorghe Roman pentru că sunt în continuare alături de noi în aceste momente grele pe care le traversăm!

Totodată, ne exprimăm speranţa că va rămâne în continuare alături de noi şi ne dorim ca şi compania SNGN Romgaz, sponsorul principal al echipei, să rămână acelaşi partener de încredere. Acelaşi lucru îl aşteptăm şi de la compania Transgaz, dar şi de la alţi potenţiali susţinători, pentru a putea depăşi împreună momentul actual",
 se arată în comunicatul grupării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri