Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | FC Botoşani şi FC Voluntari au remizat, 1-1! Cum arată acum clasamentul din Casa Liga 1

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20481994/2/fc-botosani-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-28-11-2021.jpg

FC Botoşani şi FC Voluntari n-au strălucit în această etapă şi au remizat 1-1 în confruntarea directă. Duelul a fost în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro.

Raţă a deschis scorul în minutul 35, pentru ilfoveni. Gazdele au început tare în a doua repriză şi au deschis scorul rapid, în 49, prin Edjouma. Mijlocaşul a făcut o partidă solidă cu Voluntari. 

Apoi oaspeţii au recăpătat teren şi jocul s-a liniştit. Târcoveanu a intrat în 67, iar în 77 a văzut al doilea galben pentru un fault suficient de dur. Primul a fost luat pentru o simulare. 

Cu acest punct, FC Voluntari a urcat pe 3 în Casa Liga 1, având un punct peste Univ. Craiova în acest moment. Oltenii au de jucat de la 20:15 cu FCSB.

FC Botoşani are 28 de puncte, la egalitate cu Rapid şi Craiova.

FC Botoşani - FC Voluntari 1-1

Final de meci.

Min. 89: Ocazie imensă Voluntari! Marcelo Lopes a ratat singur cu portarul. Droppa i-a trimis o pasă filtrantă perfectă, dar Pap a ieşit şi a apărat excelent.

Min. 77: Roşu Târcoveanu! Mijlocaşul vede al doilea galben şi este nevoit să părăsească terenul. Intrase recent în teren, în minutul 67.

Min. 71: Ocazie bună Botoşani! Târcoveanu trimite un şut foarte bun de la distanţă. Insuficient pentru a-l surprinde pe Popa.

Min. 49: GOOOL Botoşani! Malcom Edjouma restabileşte egalitatea, după ce a trimis perfect cu capul, la colţul lung. Mingea a venit din corner, după ce a fost deviată o dată de un coechipier.

A început repriza a doua!

Pauză.

Min. 35: GOOL Voluntari! Marcelo Lopes a scăpat în flanc, iar apoi a trimis o pasă de senzaţie direct în faţa porţii. Vadim Raţă a trimis direct în plasă.

Min. 26: Ocazie mare Botoşani! Edjouma se desprinde bine la un corner şi trimite foarte puţin pe lângă poartă.

Min. 23: Oaspeţii domină uşor până acum. Nu au fost ocazii notabile.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • BOTOŞANI: Pap - Braun, Racoviţan, Dawa, Şeroni - Papa, Edjouma, Ţigănaşu - Kage, Ongenda, M. Roman I
  • REZERVE: M. Contra, Petkovski, D. Croitoru, Sila, Ed. Florescu, Fili, Souza, Dragu, Tîrcoveanu
  • VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Meleke, Miranda - Raţă, Droppa, I. Gheorghe - Cr. Costin, Nemec, Marcelo
  • REZERVE: Râmniceanu, C. Achim, Al. Ilie, Al. Vlad, L. Fulop, Tavares, N. Roşu, Golan, Angelov

------------

Ilfovenii au doar un punct avans faţă de moldoveni şi ocupă locul 4 în clasamentul din Casa Liga 1. Botoşaniul se află la egalitate cu Rapid, fiind pe 6.

În tur FC Botoşani s-a impus 1-0 şi vine după o înfrângere greu de digerat în faţa FCSB-ului, 1-3. După ce au condus până în minutul 78, au primit fulgerător 3 goluri. 

Formaţia lui Ciobotariu a câştigat la limită etapa trecută, 2-1 cu Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele