Ultima oră
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam

VIDEO | FC Botoşani - U. Craiova, scor 2-2! Oltenii au revenit şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5

Superliga Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, partida cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Întâlnirea a fost transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41, gazdele au înscris pentru 2-0.

O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă. Craiovenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupând locul 15 în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 39 de puncte.

  • FC BOTOŞANI: Ureche – R. Benzar, Sadiku, G. Miron, Ţigănaşu – Ed. Florescu (Şeroni 78), Dican, I.Filip – G. David (R. Dimitrov 72), E. Lopez (Mitrov 58), Kaprof (Ofosu 58). ANTRENOR: Bogdan Andone
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: D. Lazar - Căpăţână, Zajkov, Screciu, Bancu - A. Creţu (Koljic 72), Mateiu (Badelj 73), Houri - Baiaram, A. Ivan (Markovic 46), A. Mitriţă. ANTRENOR: Ivaylo Petev

FC Botoşani - U. Craiova 2-2 (Kaprof 17, 41 / Mitriţă 53; Koljic 90+5)

Min. 90+7: Final de meci! 

Min. 90+5: GOOOL U. Craiova! Koljic marchează şi restabileşte egalitatea, cu un şut din prima, din careu.

Min. 73: Continuă să aibă posesia oaspeţii, dar nu găsesc decizii potrivit în preajma careului de 16 metri. Petev forţează cel puţin un egal, intră şi Koljic. 

Min. 64: Echipa lui Petev prinde încredere după golul lui MItriţă, dar lipseşte elementul surpriză din ultimii metri. Moldovenii rezistă fără mari probleme în defensivă. 

Min. 53: GOOOL U. Craiova! Mitriţă reduce din diferenţă şi oltenii reintră în meci.

Min. 46: Se reia partea a doua! 

Min. 45+3: Final de primă parte, FC Botoşani conduce cu 2-0! 

Min. 41: GOOOL FC Botoşani! Kaprof face dubla pentru moldoveni, cu un şut din careu, după o gafă colectivă de cascadorii râsului pentru U. Craiova.

Min. 29: Meciul scade în intensitate, U. Craiova nu arată deloc bine pe faza de construcţie. Gazdele se mulţumesc cu rezultatul de pe tabelă, unul surprinzător. 

Min. 17: GOOOL FC Botoşani! Moldovenii deschid scorul prin Kaprof! Decarul lui Bogdan Andone marchează cu un şut din careu, după o pasă din dreapta.

Min. 11: Ritm bun de joc la Botoşani, dar fără ocazii notabile la cele două porţi. Echipele nu fructifică prea bine prezenţa în 16-le advers.

Min. 1: Începe partida de la Botoşani! 


FC Botoşani se află pe locul 15 în Superligă, cu 19 puncte, după 25 de partide. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se clasează pe poziţia a patra, cu 38 de puncte.

Deşi, la o primă vedere, oltenii par să aibă o deplasare facilă, ultimele rezultate fac ca partida să fie una mai echilibrată decât pare. În ultimeel 5 etape, FC Botoşani are al treilea cel mai bun punctaj din Superligă, cu 10 puncte acumulate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a obţinut doar 5 puncte în acelaşi interval.

În tur, oltenii s-au impus cu 5-1, dar pe terenul moldovenilor situaţia stă diferit. Universitatea a obţinut doar o victorei în ultimele cinci deplasări la Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele