Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Focar de Covid la Universitatea Craiova! ”Mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20551908/1/cra.jpg

Clubul Universitatea Craiova a anunţat vineri, că mai mulţi jucători şi membri ai stafului au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

“Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv COVID-19”, a precizat clubul.

Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi infectaţi sunt asimptomatici

Mutarea iernii în Casa Liga 1: Alexandru Chipciu, la un pas Universitatea Craiova

Alexandru Chipciu, unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti de la CFR Cluj şi din Casa Liga 1, are şanse considerabile să se transfere la una dintre rivalele ”feroviarilor”, Universitatea Craiova, potrivit Eurosport.

Laurenţiu Reghecampf şi-l doreşte foarte mult pe fostul său elev de la FCSB, în timp ce Dan Petrescu ar fi de acord să renunţe la serviciile mijlocaşului în vârstă de 32 de ani.

Varianta pentru ca mutarea să se poată realiza este cea a împrumutului. Mihai Rotaru ar fi dispus să îi plătească lui Chipciu jumătate din salariul său de 30.000 de euro, însă Nelu Varga urmăreşte ca oltenii să contribuie cu o parte mai consistentă.

Contractul lui Alexandru Chipciu este valabil până în vară. Chipciu şi-a trecut în cont cinci goluri şi cinci pase de gol în 69 de meciuri oficiale pentru CFR Cluj, de la venirea sa din ianuarie anul trecut. FC Braşov, FCSB, RSC Anderlecht şi Sparta Praga sunt restul echipelor din CV-ul său.

Şase campionate interne a cucerit Alexandru Chipciu în cariera sa: trei cu FCSB, două cu CFR Cluj şi unul în Belgia cu Anderlecht. Pentru echipa naţională, Chipciu a marcat de şase ori în 46 de selecţii.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri