Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Gaz Metan Mediaş riscă să ajungă la baraj. Mihai Teja: "Astăzi n-am fost noi, n-am avut forţă în atac"

Gaz Metan Mediaș Publicat de Andrei Ionascu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20194053/1/teja.jpg

Gaz Metan Mediaş a pierdut meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 0-1, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Medieşenii n-au trimis niciun şut pe spaţiul porţii adverse, dar antrenorul Mihai Teja s-a declarat încrezător că echipa lui poate să evite locurile de baraj. 

UTA a controlat jocul cu Gaz Metan, iar raportul şuturilor pe poartă este elocvent: 7-0.

Liviu Antal a înscris în minutul 50. Miculescu a centrat în careu, iar Hora a reluat cu capul. Balonul a lovit bara şi a ricoşat la Antal, care l-a trimis în plasă.

Portarul Pleşca a fost omul meciului, reuşind mai multe intervenţii salvatoare la acţiunile arădenilor.

În ultima etapă, pe 19 mai, Gaz Metan Mediaş joacă pe teren propriu cu Poli Iaşi, echipă deja retrogradată în Liga 2.

"Astăzi, echipa mai bună a fost UTA. Au fost mai motivaţi, îşi jucau soarta, la fel şi noi. Din păcate, n-am făcut un meci foarte bun. Mai avem un meci, miercuri, pe care trebuie să-l câştigăm dacă vrem să rămânem în Liga 1. Am încredere!

N-am avut forţă în atac, adversarii au făcut un presing agresiv şi n-am reuşit să ne creăm ocazii. Am aşteptat prea mult rezultatele altor echipe ca să scăpam de retrogradare. Trebuie să rămânem concentraţi. Astăzi n-am fost noi, dar sunt sigur că în ultimul meci vom da tot ce avem mai bun, pentru că e ultima şansă", a spus Mihai Teja.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20194053/2/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt